2777
2789
عنوان

دنیا جای خوشگلهاست

149 بازدید | 11 پست

سلام نصیحت نکنید به اینکه اعتماد به نفس ببرم بالا و غیره

ولی فقط خوشگلها کیف زندگی رو میکنن

من اگر خوشگل بودم اینقد تو زندگیم بدبختی و تنهایی و سختی نمیکشیدم... 

اینو مطمئنم ک خیلیا هستن ک از تو پایین ترن ولی حس میکنن زیبان ... و واقعا زیبان

نمیدونم چرا اما جدیدا هرکسو میبینم یا ازنظرم خوشگله یا معمولی اطرافیان میگن فلانی زشته ولی بنظر من معمولیه🤷🏻‍♀️

تو شاه رگ زندگــی منــی دلبر🫀🥺‌‌‎‌‌‎‎‌‎‌‌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم مث تو دقیقا خودشه گلم خوشگلی توم99درصد زندگیت تاثیر منفی میذاره 

ظاهر بد باشه و عیب داشته باشه تو جمع راحت نیستی 

گاهی مسخرت نیکنن 

نمیتونی زیاد خوب تو جامعه باشی چون اعتماد بنفست 0 هست 

ازدواجت ک هیچ چیزی میخوای نمیشه 

نتیجش میشه ناراحتی افسردگی و هیچی دیه 

دختری از دیار حسرت ...؛)         

دنبا جای هرچی هست جای ما ایرانیا نی

در انتظار فردا شب را سحر کن🎵                               با کوله باری از نور از شب گذر کن🎶.                     سرمست و عاشقانه در خود نظر کن🎼                         بشکن در قفس را از تن رها شو🎸                            درمان درد دردمند آن را دوا شو 🎻.                            از خود دمی برون آ محو خدا شو⁦⁦⁦🌬️⁩⁦🌨️⁩🌝          

ی سری ی عروسی دعوت بودیم ی دخترم بود ک نگاهم بش افتاد همینطور ک ب مهمونا نگاه میکردم قیافش بنظرم معمولی رو ب پایین بود کلا کلاسشینا

بعد این دختره با ی دختر دیگ توو جشن رقصیدن انقد با اعتماد ب نفس و جذاب بود ک بنظرم خوشگلترین آدم اومد میخوام بگم خیلی از خوشگلام هستن انقد بی اعتماد ب نفسن اصلا جذاب نیستن پس رو خودت کار کن 

🍃دنیا نداره ارزشِشو🌜که جدی بگیری هر تِزِشو😂
ی سری ی عروسی دعوت بودیم ی دخترم بود ک نگاهم بش افتاد همینطور ک ب مهمونا نگاه میکردم قیافش بنظرم معم ...

دخترهایی دیدم فقط خوشگل بودن نه اعتماد بنفس و نه اخلاق بیا ببین زندگیشون رو. چه ازدواج هایی کردن بعد اونوقت من شاغل هستم با تحصیلات عالیه چون فقط زیبایی ندارم باید توی یه شهر غریب تک و تنها زندگی کنم