2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخور هیچ مشکلی نیس ولی زودتر استامینوفن بگیر

خدایا آشغالا رو نریز رو زمین...!🖤                               اگر سر به سر تن به کشتن دهیم از آن به که کشور به دشمن دهیم;) یه ترک :)   
عزیزم  دارچین با یکم آب قاطی کن بزن به پیشونیت هر وقت سوزش تموم شد بشورش

این کار برای چی خوبه؟ منم چند روز سردرد شدید دارم نمی‌دونم بخاطر چیه 🤕 بزنم خوب میشه؟ قرصم نمی‌خوام بخورم 

حالمون خوب میشه یه روز ، ولی ممکنه اون روز من نباشم ، اگه تو بودی جای من ، بلند بلند بخند از ته دل
این کار برای چی خوبه؟ منم چند روز سردرد شدید دارم نمی‌دونم بخاطر چیه 🤕 بزنم خوب میشه؟ قرصم نمی‌خوام ...

بله عریزم برای سردرد خیلی خوب جواب میده

اره فدات بشم قرص نخور

در دو چَشمِ من نِشین اِی آن که از من من‌تری 💖

واییی راس میگی 😓 اگه نصفش کنم چی؟

نه گفتم دیگه بهت الانو بخور عیب نداره ولی استامینوفن بگیر

خدایا آشغالا رو نریز رو زمین...!🖤                               اگر سر به سر تن به کشتن دهیم از آن به که کشور به دشمن دهیم;) یه ترک :)   
بله عریزم برای سردرد خیلی خوب جواب میده اره فدات بشم قرص نخور

ای خدا خیرتون بده الان میرم امتحان کنم 💙🦔 دارم میترکم از سردرد چند روز خوبم نمیشه

حالمون خوب میشه یه روز ، ولی ممکنه اون روز من نباشم ، اگه تو بودی جای من ، بلند بلند بخند از ته دل
اب زیاد بخور  خیلی از سردردا بخاطر کمبود ابه پریود که نیستی؟

آب اتفاقا زیاد میخورم ، خوابمم خوبه ، هی چک کردم ببینم یا از آلودگی هوا یا آب یا خواب دیدم هیشکدوم نبود ، نه پریودم یکم عقب افتاده البته فعلا نیومده