2777
2789

اینو 19 روزه دارم میخورم خیلی خوب بود 5کیلو اضاف کردم اما میخوام بدونم اگر کسی خورده برگشت داشته یه دونه دیگه بخرم

خودش که میگف نه و فلان اما بازم میترسم لطفا اگر کسی خورده بگه من تازه جون گرفتم شوهرم خیلی مسخره می‌کرد لاغریمو نمیخوام دوباره برگردم ب حالت قبل

عزیزم بهترین کار برای چاقی ،ورزش کردن و پرکاری خوردن بعد از ورزش هست ،به نظرم هیچ پودر و دارویی برا ...

من ورزش و پر خوری روم جواب نمی‌داد کلا همه راه ها رو امتحان کردم تنها چیزی که وزن اضاف کردم همین بود انقد ااز لاغری خستم که عوارض هیچی هم برام مهم نیست فقط برگشت نداشته باشه کافیه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ورزش و پر خوری روم جواب نمی‌داد کلا همه راه ها رو امتحان کردم تنها چیزی که وزن اضاف کردم همین بود ...

عزیزم من سفارش دادم از پیج معجزه سبز بنظرت چاق میشم

برام هیچ حسی شبیه تو نیست💞😍