2777
2789

رشته من حسابداریه و بینهایت عاشقشم ک حد ندارع و هدفم بانکداریه

داداشم رشتتش معماری ولی خیلیییی پر خرجههه اونم تو دانشگاه آزاد خوند خیلی پر خرج شد برامون بعدشم الان اصلا کار نیست فعلا ک سربازه تموم ش باید بره یه کار دیگ چون تو این رشته کار نیست ولی حسابداری کار زیاده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داداش من فوق حسابداریه خواهرم لیسانس حسابداریه هر دو بیکارن

نه عمه من هم تو دو تا شرکت کار می کنه دانشگاه درس میده 

حسابداری خیلی بازار کار داره 

چون تمامی مشاغل لازم دارن حسابدار

نه  تازه انصراف دادم قصد ادامه تحصیل ندارم☹️

دو ترم دیگه تحمل میکردی تموم بشه

افکار زبان مغز و احساس زبان بدن است و اینکه چگونه فکر میکنیم و چگونه احساس می‌کنیم حالت وجودی ما رو ایجاد میکند (ترکیب شگفت انگیز فکر و احساس )
معماری جذاب تره و بیشتر خوش میگذره  بازار کار حسابداری بتتره

من معماری دوست دارم  ولی حسابداری هنرستانم  نمیدونم دو دلم که تغییر رشته بدم یا نه  

حسابداری یعنی جذاب نیست و خوش نمیگزره😖؟

معماری با ۳۰درصد فارغ‌التحصیل بیکار رتبه سوم رو تو بیکاری داره  ولی حسابداری رتبه پنجم رو تو ر ...

من به معماری علاقه دارم ولی حسابداری هنرستان  هستم  نمیدونم چیکار کنم واقعا  علاقم یا آیندم😪

معماری خیلی شیرینتره واقعا خوش میگزره ولی حسابداری فکر نکنم 

ن ترم ۶ هستم

واقعا😍

خوش میگزره  خوبه؟ 

چقدر تا الان خرج کردی  دانشگاه آزادی؟ 

من واقعا علاقه دارم  میشه یکم راهنماییم کنی  الان هنرستان حسابداری هستم 

هنرستان یا دانشگاه ولی هردو عالی و خوب با بازار کار هستن  نسبت به سختی شود بازار کار و درآ ...

اولین نفری هستی که میگی معماری بازار کار خوبی داره 

منکه عاشق معماریم ولی الان هنرستان حسابداری هستم

رشته من حسابداریه و بینهایت عاشقشم ک حد ندارع و هدفم بانکداریه داداشم رشتتش معماری ولی خیلیییی پر خ ...

من عاشق معماریم ولی الان هنرستان حسابداری هستم 

من دوست دارم تو شرکت کار کنم معماری بهتره یا حسابداری؟

کلا چقدر خرج کرد شهریه و وسایل؟  منم دوست دارم معماری بخونم ولی از خرجاش میترسم