الان ۲ روزه عقب انداختم خیلی خوشحال بودم اما همین الان بی بی زدم منفی شد دارم با چشم گریون باهاتون دردل میکنم دعا کنین برام من با کی غم به این بزرگی تحمل کنم من مامان ندارم دل داریم بده
من به خدایم ایمان دارم می دانم به همین زودی چشم دلم روشن میشود❤❤❤خدایا ممنونم 😘😘😘خدایا فندوقمو سالم به دستم برسون😍😍😍اخدایا هرکسی چشم انتظار انشالله به همین زودی دامنش سبز بشه🥰🥰🥰هرکسی هم بچه داره خودت نگهدارشون باش💋💋💋
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
من که پریم منظم بود اگه پری میشدم شاید انقدر ناراحت نبودم من دو روزه از خوشحالی نمیدونم چیکار کنم دستمو میذاشتم رو شکمم با بچم صحبت میکردم خیلی سختمه
من به خدایم ایمان دارم می دانم به همین زودی چشم دلم روشن میشود❤❤❤خدایا ممنونم 😘😘😘خدایا فندوقمو سالم به دستم برسون😍😍😍اخدایا هرکسی چشم انتظار انشالله به همین زودی دامنش سبز بشه🥰🥰🥰هرکسی هم بچه داره خودت نگهدارشون باش💋💋💋
الهی که خدا خودش بهت نظر کنه.فقط ی مدت استرس و فکرتو از این موضوع دور کن میشه انشالله
از خدا کادو تولدمو خواسته بودم ۲۶ تولدمه بهم ندادش یعنی میشه بی بی اشتباه باشه بعد مثبت بشه
غصه نخور وقتي يبار شدي بازم باردار ميشي فقط به خودت برس ورزش من و زمان بده اينطوزي باعث ميشي شو ...
خیلی سختمه من از خیلی چیزایه دنیا محرومم
شاید بیبی درست نشون نداده،ولی یادت نره هرجا دکتر بری بهت میگت اولین چیز اینه ک خودت و شوهرت ب دور از هرگونه استرس باشید،الهی ب حق امام حسین دامنت سبز شه همین روزا❤❤❤❤😍😍😍
ناراحت نباش اسی خدا به هممون نظر داره به وقتش جوابمونو به بهترین نحو میده ان شاءالله
خواهر من بعد یازده سال با دوتا سقط بچه دار شد الان دوتا پسر ۶و ۴ ساله داره
ار رحمت خدا نا امید نباش خدا بزرگه
ای ساربان آهسته ران که آرام جان گم کرده ام /آخر شده ماه حسین من میزبان گم کرده ام/در میکده بودم ولی بیرون شدم از غافلی /ای وای از این بی حاصلی عمر جوان گم کرده ام/پایان رسد شام سیه آمد حبیب منظره/اما خدا حالم ببین من یار را گم کرده ام/ای وای از این غوغای دل از دلبرم هستم خجل/وقت سفر ماندم به گِل من کاروان گم کرده ام/نعمت فراوان دادی ام منت به سر بنهادی ام/اما ببین نامردی ام صاحب زمان گم کرده ام/من عبد کوی عشقمو من شاه را گم کرده ام/آقا تو را گم کرده ام /دل بشنو این نامه چنین/با خون دل ای مه جبین/ اما ببین بخت مرا نامه رسان گم کرده ام/شرمنده ام اما بگم آقا تو را گم کرده ام