2777
2789

هرروز هم بدتر میشه درمانی خانگی داره ؟هزینه دکتر ندارم فقط میخوام این درد لعنتی خوب بشه خیلی درد میکنه امروزم بدتر شده خیلی دردش زیاد شده دستم و تکون میدم از سر شونه راستم تامچم درد میکنه توروخدا راهنمایی کنید چیکار کنم 😭

السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین علیه السلام 💚 سادات طباطبایی ام 💚💚 روزه استیجاری و ختم چله 💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مطمئنی از دیسک گردن نیست که زده به دستت؟ برو دکتر

عزیزم نمیشه برم دکتر درمان خانگی نداره خیلی دارم اذییت میشم شب تا صبح نمیتونم باپهلوی راست بخوابم پهلوی چپمم میخوابم قلبم درد میکنه ..

السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین علیه السلام 💚 سادات طباطبایی ام 💚💚 روزه استیجاری و ختم چله 💚

اگه توی یک فرم های که دستت بالا می بری و می کشی احساس درد کمتری داری و حس بهتری داری 

احتمالا سرما خورده باید قرص متوکاربامول بگیری بخوری و حمام داغ که بعدم میایی بیرون حسابی گرمش کنی 

اگه هر ۸ ساعت بخوری بهتر میشه و کم کم خوب میشه 

ولی 

اگه دردش با تکون دستت زیاده احتمالا دیسک گردن

دیگه حتما باید بری دکتر و دارو مصرف کنی و حسابی استراحت کنی تا خوب بشه

وای نگو تورو خدا من چه خاکی تو سرم بریزم 😭

چند روز کیسه آب گرم بذار زیر گردنت ی روسری نخی مربعی تا بزن گردنت رو با روغن سیاه دانه از پایین ب بالا خیلی آروم ماساژ بده روسریه بذار گردنت گیرش کن ب بند سوتینت ی جوری بمونه رو گردنت جاش گرم باشه 

کار نکن گوشی بنداز کنار استراحت کن و سعی کن آرامش داشته باشی اگه دیدی بهتر شدی دیسک داری 

سلام من خودم پزشکم ببین به دست راست و گردنت هم میزنه؟

عزیزم ممنون که اومدی مهربون.. عزیزم من تقریباً چند ماه پیش بدون هیچ دلیلی دست راستم ازسرشونه ام درد گرفت خیلی اذییت شدم گریه کردم خیلی درد داشتم به مامانم گفتم برام بادکشی کرد و روغن زیتون ماساژ داد بهتر شدم بعدم هرچند وقت یکبار درد میکرد و خودش خوب میشد ولی اینبار خیلی زیاد شده اصلا خوب نمیشه از شنبه دیگه درداش زیاد تر شده فقط وقتی روبه جلو بالا میبرم خیلی دردش زیاد میشه چیزا سنگینم نمیتونم بلند کنم درد میکنه روی پهلوی راست نمیتونم بخوابم درد میکنه

ولی اگ چپت بود احتمالا مال قلب بوده ولی کتف راست اگ هیت چیز سنگین جابه جا نکردی؟یا یدفه دستتو پیج ند ...

راستی عزیزم وقتی هم تکون میدم درد میکنه

اگه توی یک فرم های که دستت بالا می بری و می کشی احساس درد کمتری داری و حس بهتری داری  احتمالا ...

ممنون مهربونم ♥️

ولی اگ چپت بود احتمالا مال قلب بوده ولی کتف راست اگ هیت چیز سنگین جابه جا نکردی؟یا یدفه دستتو پیج ند ...

سلام شما که پزشکی میشه بگی دست من چشه؟

یکساله درد میکنه،چون چیز سنگین جابجا کردم.دردش تو شونه چپمه،چون چپ دستم،مخصوصا وقتی بالا میبرم یا به سمت عقب دستمو.یا اگه دستم به چیز داغ بخوره یهو عقب بره،جوری تیر میکشه انگار با خنجر تو مفصل شونم فرو میکنن.

دکترا میگن ما آرنج هست. اما شونم درد میکنه نه ارنجم.

من و خدا💫