2777
2789
عنوان

بیاین نظر بدین

79 بازدید | 11 پست

بچه ها ببین راجع به رفتار مادرشوهرم نظر بدین

مادرشوهرم میدونه پسرش سیگار میکشه جلوش مشروب خورد با دخترای دیگه هست و بود و کلا همه چی در موردش میدونه 

تو یه ساختمون میشینیم داشتیم میرفتیم خونه مامانم مادرشوهرم جلوی شوهرم بهم بی محلی بدی کرد فقط سلام خشک و خالی کرد و دیگه جواب خوبین و.... منو نداد شوهرم گفت چرا اینجوری حرف میزنی گفت نه طوری نیستم خوبم و..... منم دلم شکست وسط راه زنگ زده یه شوهرم آنقدر برام بفرست شوهرم سریع براش فرستاد میگم مادرت چرا اینجوری رفتار کرد باهام میگه به من چیه الان میخواد وکالتشو بگیره زمین وارثی رو بفروشه وکیل نیست شوهرم اون زمینم تو شهر ما نیست یعنی دم به دقیقه بهانه بیاره بره یا دم به دقیقه غامیلاش زنگ بزنن بهش و.... روز بعد از اون قضیه که قیافه گرفت برام مادرشوهرم زنگ زد معذرت خواهی کرده ازم واقعا نمیتونم ببخشم مگه من مسخرشونم اینجوری باهام رفتار میکنن چطوری باهاشون رفتار کنم دیگه نمیرم خونشون دیگه محل نمیدم یه حدی داره 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره واقعا دیگه محلشون نده

خواهرشوهرم و مادرشوهرم بهم بی احترامی کردن شهرم باهاشون حرف میزنه عصبانی میشم میدونه من مقصر نیستم فرداش معذرت خواهی میکنن نمیتونم بفهمم این آدما رو

دیدیش سلام نده روتم بکن اونور 

حالا الان هر دقیقه زنگ میزنه که شوهرم بره کار زمینشو درست کنه بیکاره انگار شوهرم بی زن و بچست بره کار اینو درست کنه اینم پولا رو بده به دختراش

حالا الان هر دقیقه زنگ میزنه که شوهرم بره کار زمینشو درست کنه بیکاره انگار شوهرم بی زن و بچست بره کا ...

به شوهرت بگو نره کار بتراش براش 

سال هاست در کنار حیواناتی زندگی میکنیم که ادعای انسان بودن میکنن 
به شوهرت بگو نره کار بتراش براش 

مادرش بهش وعده داده اگه اینکارو کنی به همتون پول میدم اینم گول حرفاشو خورد الان وکیل پیدا کرده فردا زنگ بزنه ببینه میتونه یا نه بهش گفتم این کارو نکن در دسر داره میگه به خودم مربوطه

مادرش بهش وعده داده اگه اینکارو کنی به همتون پول میدم اینم گول حرفاشو خورد الان وکیل پیدا کرده فردا ...

دیگه حریفشون نمیشی ول کن

دیگه حریفشون نمیشی ول کن

بهش گفتم دردسر درست نکن دم به دقیقه هی زنگ میزنن بهت و... اخلاق شوهرم خیلی بده. خواهرشوهرم بهم محل نمیاد چنان قربون صدقش میرفت که نگو مادرشوهرم بهم محل نداد اون براش پول ریخت و.... الانم میگم نکن اینکارو میخواد انجام بده دیگه کاریش ندارم ولی کاری میکنم پشیمون شه

بهش گفتم دردسر درست نکن دم به دقیقه هی زنگ میزنن بهت و... اخلاق شوهرم خیلی بده. خواهرشوهرم بهم محل ن ...

هی ایشالا مشکلت حل شه