2777
2789
عنوان

همین الان با شوهرم یه دعوای بدی کردیم ، خستم کرد دیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 1135 بازدید | 72 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوش اومدی!!!! حیف عمرمون که به پای اینا میریزیم 

خیلی حالم بده خیلیییی 

عقدم هنوز و ضربه ی خیلی بدی خوردم 

و فعلا هیچ چاره ای جز ادامه دادن ندارم چون نمیخوام من بازنده باشم 

درخواست دوستی قبول نمیکنم ☺️ میتونید تو یکی از تاپیکام برام کامنت بگذارید اگه واجبه 💖اگر درباره ی جزیره ی زیبای قشم اطلاعات مفیدی دارید (رسومات ، غذاها ، رستوران ها ،اماکن تفریحی و.. ) خیلی خوشحال میشم باهام درمیون بگذارید در تاپیک جزیره قشم متشکرم ازتون💕

خب رنگ بگیر خودت یا مادرت رنگ کنه واست

گلم بحث پولش نیست که بگم نمیتونم بخرم یا چی 

من می‌خوام یاد بگیره ک برای زن باید خرج کنه!!!

ندیده ، یاد نگرفته از زندگی فقط یاد گرفته خرج خوراک کنه ، بلد نیست یاد نگرفته که برای زن باید خرج کرد

گلم بحث پولش نیست که بگم نمیتونم بخرم یا چی  من می‌خوام یاد بگیره ک برای زن باید خرج کنه!!! ن ...

این حرف مال قدیماست الان با این خرجها زن و مرد باید کار کنن.تو خارج هزینه برق و آب و خوراک بازنه هزینه مسکن و مدرسه بچه ها با مرد

شوهر من تو خانواده ای بزرگ شده که مادرشوهرم کشکه!!! بخواد یه لیوان آب بخوره باید شوهرش اجازه بده دو ...

این تو خونشه خساست.روزی بیس دفعه بش بگو بابامم نونمو میداد تازه ازادیامم بیشتر بود.ازدواج کردم بیشتر خوشی کنم ن ک عمرمو ب پای خساستت حروم کنم.الان کاری ب شوهرم کردم خونمون از تنقلات و وسایل تفریحی کیپه کیپه.مامانشم هی با حرص میگه نخر ولی میگه مامان یبار زندگی میکنیم بزار خوش باشیم.خدا شاهده کرایه مغازشو چندروزه نداشته بده من بردمش بازار کلی خرید و کلی خوراکیو بستنی سه کیلویی و ...نمیگم ولخرجی خوبه.ولی حتی اگه احتیاجم نداری بخر.سه سال اول زندگیم با نداریش ساختم فک کرد وظیفمه.الان ک بیشتر ازش میکشم بیرون بقران بیشتر بهم میرسه و قربون صدقه میره.اون داره تورو با مادرش قیاس میکنه.میگه جوراب مامانم تا بیست بار میشد دوختش.پس زنمم تا بیست بار ندوزه جورابشو جدید نمیخرم.خیلی راه سختی داری در پیش.من خواستم تغییرش بدم تا پا طلاق کشید

عزیزم خوشیای ما همیشه تبدیل می‌شه به ناخوشی 😊😊  تو خانواده ی خسیس و شدیدا مرد سالار نیفتادی ...

میفهمم حرفتو، حق داری ناراحت باشی ولی جای ااینکه همه تقصیرهارو بندازی گردن خانوادش، نقش خودت و اشتباهات‌خودتم‌قبول کن

این مرد انتخاب خودت بوده، پس تو‌هم اشتباه کردی و‌ مقصری...اون بد، تو‌ چرا قبولش کزدی؟ وقتی انتخاب کزدی باید با تبعات تصمیمت هم کنار بیای دیگه

این تو خونشه خساست.روزی بیس دفعه بش بگو بابامم نونمو میداد تازه ازادیامم بیشتر بود.ازدواج کردم بیشتر ...

ما از لحاظ خوراک و تنقلات مشکلی نداریم ، دقیقا مسئله ما اینه ، فک می‌کنه زندگی فقط شکمه، یادش ندادن که برا زن باید خرید لباس و هرچیییی

میشه بپرسم چی شده؟

فکر میکنم درگیر اعتیاد شده 

و داره با یکی تیک و تاک میزنه 😒😒😒😒

درخواست دوستی قبول نمیکنم ☺️ میتونید تو یکی از تاپیکام برام کامنت بگذارید اگه واجبه 💖اگر درباره ی جزیره ی زیبای قشم اطلاعات مفیدی دارید (رسومات ، غذاها ، رستوران ها ،اماکن تفریحی و.. ) خیلی خوشحال میشم باهام درمیون بگذارید در تاپیک جزیره قشم متشکرم ازتون💕

این حرف مال قدیماست الان با این خرجها زن و مرد باید کار کنن.تو خارج هزینه برق و آب و خوراک بازنه هزی ...

یعنی چی؟؟ پس برای چی ازدواج کرده؟؟؟؟ مرد وظیفشه برای زن خرج کنه. مگه ما حمالیم فقط تو خونه کار کنیم و چیزی نخوایم ازمرد؟ 

اینجا خارج نیس ، ایرانه

شاید از این حرفم بدتون بیاد ، اما دخترشم آخرسر میشه عین پدرش!!!  آدما دقیقا راهیو میرن که پدر ...

چرا بدم بیاد؟لقمان مقمان رو وللش.بچه اون راهیو میره ک والدینش رفتن چون همه راحت طلب شدن.میگه بابام اینکارو کرده زندگیش اینه.منم بهمین قانعم پ عین بابام زندگی میکنم