2777
2789
عنوان

همین الان با شوهرم یه دعوای بدی کردیم ، خستم کرد دیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 1135 بازدید | 72 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا رنگ مو و اکسیدان همه چیاش بشه سی چهل تومن.بگیر خودت بزن تو خونه.اگه گفت ندارم تو ک دعوا کردی اینم ...

همین سوزش بیشترررره هم ندار باشه هم پررو 😐

شوهر عمه ام دیگه کلمات از خوبیا و کاری بودنش عاجزن😑

عمم خودش مزون داره خرج خونه میده خرج مدرسه دوتا بچه و هرماه درامدشو میده دست شوهرش. 

یه شب سیاااااه و کبووووود اومد در خونمونو زد. جوری که بردیم بیمارستان مامانم دختر خالش میشه گوشت میذاشت رو کبودیا تا یک هفته😐

دلیل کتک خوردن این بود که برا خودش پنهونی حساب باز کرده بود و ده میلیون پس انداز کرده بود دو سه سال پیش😑😑😑😑

یه زمانی خوب نبود ،خونه خریدیم یکم دستمون تنگ شدالان خوبیم ولی خب .....  الان انگار عادت شده

یدفعه خرج زیاد بزاری جلوش مقاومت میکنه چون عادت کرده‌‌..از چیزای کوچیک شروع کن 

خداجونم هزاران بار شکرت🙏
دقیقا  شده حال و روز ما  من تو وقتش خیلی گذشتم  فک کردم خوبی میکنم  الان ... ...

دقیقا عین من

لطف که از حد بگذره به وظیفه تبدیل میشه

زنی که خرج داره ارج داره رو من تازه بهش رسیدم 

همین سوزش بیشترررره هم ندار باشه هم پررو 😐 شوهر عمه ام دیگه کلمات از خوبیا و کاری بودنش عاجزن😑 ع ...

مردا اینمدلین بنظرم دقیقا مث گل هستن.مث یه کوزه گر میتونی تاوقتی خیسه حالتش بدی.ولی وقتی خشک شد نمیشه تغییرش بدی مگه بشکونیش.خیس بودن گل مرداهم فقط همون دو سه سال اول زندگیه.من خواستم تغییرش بدم تا پای طلاق رفتیم.فقط امضا نزدیم.فک کن مریض بودم قرار بود ی پول قلنبه بیاد دستمون شش هفت ماه دم نزدم.پولو ک گرفت رفت باهاش دستگاه برا مغازش گرفت افتادم گریه گفت وای چقد پولکی داری برا پول گریه میکنی..بی وجدانن بیشتریاشون بخدا چ برسه فامیل شما.عاغا پول خودش بوده خواسته پس انداز کنه.ب مردا بگی پول داری ب هر بهونه ای حتی شده برن زیر هجده چرخ هم شده پولو ازت میگیرن خرج کفن و دفن کنن.والا

مردا اینمدلین بنظرم دقیقا مث گل هستن.مث یه کوزه گر میتونی تاوقتی خیسه حالتش بدی.ولی وقتی خشک شد نمیش ...

اره واقعا حرفتونو قبول دارم جدا از مرد بعد بر بخت بد و شانس بد هم لعنت. خداروشکر زندگیم خوبه ولی بعضی وقتها میبینم عمه ام حسرت میخوره و تو جمع تو خودش میره. دختر بزرگشم تنشی شده بود و یهو از خواب میپرید گریه میکرد که بابام مامانمو داره میزنه 😑انقدر که بی وجدان عمه مو زده بود چندین و چند هزاران بار 

مردا اینمدلین بنظرم دقیقا مث گل هستن.مث یه کوزه گر میتونی تاوقتی خیسه حالتش بدی.ولی وقتی خشک شد نمیش ...

شوهر من تو خانواده ای بزرگ شده که مادرشوهرم کشکه!!! بخواد یه لیوان آب بخوره باید شوهرش اجازه بده

دوساله عروسشم ندیدم برا خودش یه جوراب بخره 

با خودم میگم بالاخره تو این خونواده بزرگ شده می‌کشه تا درست شه ولی انگار دارم اشتباه میکنم

اره واقعا حرفتونو قبول دارم جدا از مرد بعد بر بخت بد و شانس بد هم لعنت. خداروشکر زندگیم خوبه ولی بعض ...

شوهر من خوش زبونه خدایی، اخلاق و رفتارش خیلی خوب و مهربونه ، دائم داره کار می‌کنه 

اما چه فایده ، یه سری از اخلاقش واقعا اذیتم می‌کنه

زندگی دخترشم ب باد میده بدبخت.الحمدالله ک خودت خوشبختی

شاید از این حرفم بدتون بیاد ، اما دخترشم آخرسر میشه عین پدرش!!! 

آدما دقیقا راهیو میرن که پدر مادرشون میرن

به تازگی به جمع مردستیزان وارد شدم و میگم مرد جماعت لیاقت نداره 

درخواست دوستی قبول نمیکنم ☺️ میتونید تو یکی از تاپیکام برام کامنت بگذارید اگه واجبه 💖اگر درباره ی جزیره ی زیبای قشم اطلاعات مفیدی دارید (رسومات ، غذاها ، رستوران ها ،اماکن تفریحی و.. ) خیلی خوشحال میشم باهام درمیون بگذارید در تاپیک جزیره قشم متشکرم ازتون💕