2777
2789
عنوان

گل جدیدم

151 بازدید | 8 پست

سلام عزیزان   عصر جمعه تون بخیر   

عکس گل جدیدم       

در ضمن بابتش پول پرداخت نکردم، کلی کتاب و دفتر بدون استفاده از زمان دانشگاه داشتم رفتم تحویل دادم به جاش گل گرفتم   

؟

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه کار قشنگی ..من کاغذ باطله ها رو بردم بازیافتی ..بهم مایع شست و شو داد    

جدی؟  

من تو سایت دیوار یه آگهی دیدم که تعویض کاغذ با گل بود. منم کتاب های قدیمی رو بردم با چند تا دفتر. حس خوبی بود   

@کفش_پاشنه_فلزی۲   سلام دوستم    

سلام عزیزم خوبی مبارکه 

چ خوشگله چیه؟؟

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی 
سلام عزیزم خوبی مبارکه  چ خوشگله چیه؟؟

سلام قربونت تو خوبی؟ اسمش فیلودندرون. از این رونده هاست   دیدم قیمت هاش نسبت به جاهای دیگه خیلی خوبه یه سانسوریا ابلق 2 شاخه با گلدون سرامیکی هم ازش خریدم 50 تومان. فکر کنم گرونتر باشن