نونpanir12 مدیر استارتر عضویت: 1400/03/06 تعداد پست: 16414 عنوان ابنستا 70 بازدید | 5 پست سلام ی سوال اگر مثلا ما تو صفحه کسی بریم؟ تو اینستا بعد فالووراشو یا فالوینگاس ببینم و یا روی یکی از فالووراش بزنم که صفحه اش بیاد طرف که اول رفتم پیجش میفهمه یا نه بعد ی سوالیهمداشتم شما تایپیک میزنیم قسمت دسته بندی و تالار چی انتخاب میکنین متولد ۱۳۶۹ هستم 1400/08/21 | 17:17 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
moon___sa عضویت: 1399/12/12 تعداد پست: 9478 نه نمیفهمه ولی اگه فالو کنی فالویینگشو اره میفهمهتالار تاپیکم مهم نیس ی چیزی بزن واستا ببینم کوش کوش کوش👀 کجا دررفت وووش ووش ووش🤤 چقد ناز بود موش موش موش🤤😲🤩 همه کارا از دم تاپ ناچ😝تاپ ناچ😝 پاره کردم قاچ قاچ قاچ قاچ😂 فردا رو بیخیال تا هست امروز🌺 به هرحال هرسال برگا رنگ میگیرن ی چند ماه سبز🌿آخر با زرد میمیرن🍂تابستون رفت سرما تنمو افتاده کرد❄ توی خماری و صبر عین معتاد کرک🤤 ولی زیر گریه پاییز خیس نمیشیم🌦زمستونم سوییس نریم میریم پیست دیزین🛹 بهارم که هوا ابر فقط بوی خوب داره☁️که داره به ما میگه تابستون توراهه🏝 زندگی میکنیم امروزو انگا فردایی نیست🌙💃نمیخوام برم زوده😃این داستانمونه🌙با تو داغونم خوبه😍🌙💎
nikkkkkkkkk عضویت: 1400/06/13 تعداد پست: 1823 سوال اولت نه نمیفهمهسوال دوم نگاه میکنیم نزدیک ترین موضوع به مدع مون که ببینیم تو کدوم دسته قرار میگیره تو نگاه باز تاب عمق یه رویاست ....!
نونpanir12 مدیر استارتر عضویت: 1400/03/06 تعداد پست: 16414 نه نمیفهمه ولی اگه فالو کنی فالویینگشو اره میفهمه تالار تاپیکم مهم نیس ی چیزی بزن مرسی متولد ۱۳۶۹ هستم
1فروردین عضویت: 1400/02/08 تعداد پست: 10990 منظورت اینه که بری توی لیست فالوور های کسی بعد بری از بین فالووراش پیج یکیو نگاه کنی نه نمیفهمه ولی خب اگه پست هاشو ببینی اعلان میره براش وزن فعلی:۶۸ وزن هدف:۵۶ عضو گروه آبی💙💫
نونpanir12 مدیر استارتر عضویت: 1400/03/06 تعداد پست: 16414 منظورت اینه که بری توی لیست فالوور های کسی بعد بری از بین فالووراش پیج یکیو نگاه کنی نه نمیفهمه ولی ... پستاشو ببینم میره یا اگه لایک کنم آخه من فالو نکردم طرف و متولد ۱۳۶۹ هستم