2777
2789
عنوان

ینظرتون طلابفروشم گوشی بخرم

133 بازدید | 23 پست

دلم نمیخاد بفروشما ولی خیلی دلم میخاد گوشی عوض کنم. گوشیم خیلی گرونه... چنتا مدل گوشی میگید لطفا. ولی دلمم نمیخاد فردا روزی ننداختم طلامو بفهمن فروختم. شمابودین چ میکردین

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بگو چندگرم داری گوشی چندتومنی میخوای بخری من بهت بگم

نمیدونم چند گرمه ک. مثلا نزدیکای ده تومن اینا. گوشیم گرونه اخه. فک کنم دارم اشتباه میکنم😐چون گوشی یهو میاد پایین. براشوهرم خریدیم سه تومن کشید پایین. 

بفروش بابا مگه چقدر زنده ایم.باید جوری که لذت میبریم زندگی کنیم

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
نمیدونم چند گرمه ک. مثلا نزدیکای ده تومن اینا. گوشیم گرونه اخه. فک کنم دارم اشتباه میکنم😐چون گوشی ی ...

من اول میخواستم گوشیمو گرون بردارم ولی گوشیمو به بابام فروختم درحد ۲تومن روش گذاشتم خریدم ۵وخورده شد گوشیم راضیم

ولی خب یک گرم طلا نفروختم چون طلا حیفه

طلایی که داری کمه ولی میتونی زیادش کنی همونم بدی فرداپس فردا بدجور پشیمون میشی چون باخودت میگی یه تیکه طلاهم ندارگ

طوری زندگی کن که انگار فردایی وجود ندارد.
من اول میخواستم گوشیمو گرون بردارم ولی گوشیمو به بابام فروختم درحد ۲تومن روش گذاشتم خریدم ۵وخورده شد ...

طلام کم نیس نمیخام بیشتر ازاون بفروشم دلم نمیاد. اخه هیچوقت شوهرم نذاشه سر هیچ چیزی بفروشم. خوشش نمیاد. حالا تو ذهنم بود گفتم ینظر بپرسم