چقدر سنگ دل لیاقت اون بچه رو ندارن...واقعا بعضیا تو حسرت بچه دار شدن هستن و میسوزن بخاطر بچه نداشتن یکی هم مثل امثال این ادما بچه نادون رو کتک میزنن اخه بچه چی میفهمه چه مادر دل سنگی خدا سزاشو بده
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خدایا به تماااام مامان باباهایی ک بچه ندارن و بچه میخان یه جفت بچه زیییبا و سالم و و و و جیغ جیغو و ساکت نشو بده تا حالشون جا بیاد قضاوت نکنن. کار خانومه رو نمیگم درسته ها! اما ایتایی ام ک بچه ندارن و فقط حرررف میزنن رو مخ ترن
مادرش اززندگیش راضی نیست سربچه خالی میکنه من اینجورحس میکنم .شوهرش خیلی خوبه ها ازنظرشغل و مالی ..می ...
چه بد
درسته خیلی از مادرا عقده هاشونو سر بچه خالی میکنن در آینده همینا به خودش برمیگرده اونم توسط همین بچه ای که الان داره اذیتش میکنه
فکرها سردرگمم کرده بده راهی نشان/تا بدانم در کجایم،در کجای این جهان .شعر از خودمه چطوره؟🙃🙃ماه را گم نکنی! بین چراغانی ها💗😍لطفا برا خوشبختی و عاقبت به خیری خودمو اونی که بهش علاقه دارم یه صلوات مهمونم کنین😘
بچه ها مشاور عاااالیه عااالی هم برا زن و شوهرا هم برا مادر و فرزند. اصن شما یاهاش حرف بزتید چون ی انسان بی طرفه و قضاوت نمیکنه کیف میکنید تا چند روز کوکید