2777
2789
عنوان

دهن بچشو گرفته بودداشت خفه میشد😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1227 بازدید | 72 پست

چقدر سنگ دل لیاقت اون بچه رو ندارن...واقعا بعضیا تو حسرت بچه دار شدن هستن و میسوزن بخاطر بچه نداشتن یکی هم مثل امثال این ادما بچه نادون رو کتک میزنن اخه بچه چی میفهمه چه مادر دل سنگی خدا سزاشو بده

تو هر روز بچه رو ببر خونت قول میدم هیچ وقت ناراحت نشه😁

مشکلش بیشترشوهرشه .ازشوهرش بدش میاد بخاطر گذشتش مجبورشده این ازدواج و بپذیره چونخواستگاربهتری نداشته ..شوهره ازهمه نظرخوبه ها .خدایی اقاست .فقط امروزی نیست مثل جوونهای الان اینم بدش میاد.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادرش اززندگیش راضی نیست سربچه خالی میکنه من اینجورحس میکنم .شوهرش خیلی خوبه ها ازنظرشغل و مالی ..می ...

اگه می تونید یه جوری که بهشون برنخوره رو مغزشون کار کنید که برن مشاوره مشکلاتشونو حل کنن

شاید یکم بهتر بشن

چه کج‌رفتاری ای چرخ! چه بدکرداری ای چرخ! 

خدایا به تماااام مامان باباهایی ک بچه ندارن و بچه میخان یه جفت بچه زیییبا و سالم و و و و جیغ جیغو و ساکت نشو بده تا حالشون جا بیاد قضاوت نکنن. کار خانومه رو نمیگم درسته ها! اما ایتایی ام ک بچه ندارن و فقط حرررف میزنن رو مخ ترن

این مادر نیاز به حمایت داره باید یاد بگیره با بچه چطور تا کنه اگه واقعا نگران بچه هستی به مادرش کم ...

پدره اززنش میترسه ..زنه هم ازشوهره بدش میاد و مجبوره زندگی کنه این وسط بچه بدبخت شده

عزیزم.  حق با شماست همیشه که نمیشه  دخالت کرد.  کاش یه راهی بود میشد مامانشو اصلاح ...

باهاش دوست هستم امان درحدخیلی زیاد چندباری فقط پیش هم درد و دل کردیم 

مادرش اززندگیش راضی نیست سربچه خالی میکنه من اینجورحس میکنم .شوهرش خیلی خوبه ها ازنظرشغل و مالی ..می ...

چه بد 

درسته خیلی از مادرا عقده هاشونو سر بچه خالی میکنن در آینده همینا به خودش برمیگرده اونم توسط همین بچه ای که الان داره اذیتش میکنه

فکرها سردرگمم کرده بده راهی نشان/تا بدانم در کجایم،در کجای این جهان .شعر از خودمه چطوره؟🙃🙃ماه را گم نکنی! بین چراغانی ها💗😍لطفا برا خوشبختی و عاقبت به خیری خودمو اونی که بهش علاقه دارم یه صلوات مهمونم کنین😘
منم یه بار دقیقاً اینجوری کتک خوردم. حتی بدتر! بعضی ها در آرزوی بچه و بعضی ها.....😔.

😔😔

بدترین روز زندگیم ۱۴۰۰/۹/۲۱ آذر، یکشنبه.. ساعت ۱۸:۲۹😔 برای خوب شدن مامانم دعا کنید و صلوات بفرستید خواهش میکنم❤😔
بچه شیطونه فکرمیکنم پیش فعاله اماخب انقد کتکش میزنه باراول نیست ولی خب من چقدربرم و دخالت کنم میترسم ...

عزیزم تایپیکتون رو خوندم خیلی متاسف شدم.. خدا بهتون خیر بده گلم. کاش همه مادرا مثل شما مهربون بودن😔

هرکی امضای منو دید دعا کنه به عشقم برسم 😢😢😢😢🙏حاجتروا بشید انشاله🥺🙏