2777
2789
عنوان

دهن بچشو گرفته بودداشت خفه میشد😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1227 بازدید | 72 پست
انشالله دستش بشکنه، من نمی‌دونم اینایی ک اعصاب ندارن، چرا بچه میارن، از کسایی ک ب بچه ها ظلم میکنم م ...

اینم خودش بدبخته بخاطر گذشتش مجبورشده بااین اقا ازدواج کنه البته شوهرش مردخوبیه ولی اصلا بهم‌نمیان .مرده مثل امروزیا نیست زنه باکلاس .زنه بدش میادازشوهرش من فکرمیکنم عقده هاشو سربچش خالی میکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باهاش دوست هستم امان درحدخیلی زیاد چندباری فقط پیش هم درد و دل کردیم 

سعی کن بیشتر باهاش صمیمی بشی.

هندونه زیربغل بذار که شما که ال و بلی ازت بعید بود این رفتار. بهتر از من میددنی که ارامش روحی بچه چقدر مهمه. خب وسط مهمونی خوابش بیاد چه اشکالی داشت میداشتی بخوابه.

بگو برا این چیزهای ابتدایی حال خودتو خراب نکن. هر کی ندونه من که میدونم برا چه‌ات داری زندگی میکنی و..‌..   

خلاصه همش ازش تعریف کن و وسطاش هم که میخوای نکته بگی بگو خودت که بهتر از من میدونی و...

حتما هم هر وفت میاد خونتون دمنوش هایی که تقویت اعصاب هستن بهش بده.

کلا خدا خیرت بده کمک بچه کن ولی با حرف زدنو کار کردن روی مادرش

سعی کن بیشتر باهاش صمیمی بشی. هندونه زیربغل بذار که شما که ال و بلی ازت بعید بود این رفتار. بهتر از ...

والا تامن‌ومیبینه فقط ازتنفرش به شوهرش و مادرشوهرش میگه وقت نمیده که بخوام حرف دیگه بزنم .اما حتما اینکارو میکنم ان شاالله که درست بشه 

بچه شیطونه فکرمیکنم پیش فعاله اماخب انقد کتکش میزنه باراول نیست ولی خب من چقدربرم و دخالت کنم میترسم ...

بچه زیر ۶سال اصلا تشخیص بیش فعالی نداره.

خوب شیطونه به اقتضای سنشه.

فقط مادر باید مدیریت کنه

اینم خودش بدبخته بخاطر گذشتش مجبورشده بااین اقا ازدواج کنه البته شوهرش مردخوبیه ولی اصلا بهم‌نمیان . ...

باکلاسیش و که از تعریف شمادیدیم عزیزم

تاشماهم باکلاسی چی تعریف کنی

ایشون حتی یه ارتباط درست نمی تونه بابچش بگیره،بخوره تو سرش باکلاسیش

واااای دلم آتیش گرفت یادم افتاد به زن داداش بیشعورم

الهی بمیرم بچه برادرم هروقت شیطونی میکرد این بچه رو بر میداشت میبرد تو انباری که توی پارکینگ داشتن بچه رو زندانی میکرد

بچه هرچی جیغ میزد این اصلا صداشو نمیشنید تو خونه

"برایش نجنگیدم" این جمله آخر مرا میکشد