2777
2789

عزیزم عفونت داری ، برو دکتر و بگو که دختری که با دستگاه معاینه نکنه فقط با چشم بررسی کنه

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پماد هیدرو کورتیزون بزن زود خوب میشی

پماد واژینال ؟ دختر هستن استارتر

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
آخه مشکلم اینه که پریودم برم دکتر نمیتونه دقیق معاینه کنه

صبر کن بعد از پریودت برو ، ولی حتما برو ، عفونت خطرناکه اگه بمونه، باعث چسبندگی رحم و لوله ها میشه، رسیدگی کن 

نه واژینال نیست موضعیه 

برا عفونت باکتریایی خوبه یا قارچی ؟ میشه توضیح بدید چون من هم در حال درمانم

بعضی وقتا خارش بخاطر داشتن عفونت نیست شیو کردن نامتاسبو لباسای تنگ باعث میشن خازش داشته باشی هیدرو ک ...

منم دخترم و حالت ترشحاتی دارم که سفیدن و بدون بو یا با بوی کم هستن و عین دستمال کاغذی های ریز ریز خیس هستن.

فقط خارش دارم و این ترشحات

این صفحه متعلق به من