2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیروز از صبح حرف.   د.  رو کار میکردم آخر میگفتم.  د.   چیه یه من زل م ...

دختر منم همینه بخدا هرچی بهش میگم همون لحظه خوبه بعدش که ازش میپرم میگه نمیدونم چیه یا یه چیز دیگه مینویسه سکته میزنم 😢😭😭🥺

به نظرت اول آنلاین یاد میگیره یا معلم خصوصی بگیرم 

همین کلیپ ها رو بگیر براش چون با شعر هست زود یاد میگیره بعد اگر دیدی هنوز عقبِ و نیاز به آموزش بیشتر داره معلم بگیر  

نور خواهی مستعد نور شو.... 

سلام حتما معلم خصوصی بگیر 

یه پیشنهاد دیگه برا اینکه اسم نشانه ها یاد بگیره مثلا ب  من می گفتم چه جالبه اول  اسم دایی بهرامته  

تا مدتی تا میدید میگفت  بهرام اها مامان میشه ب 

اینطور برا نشانه ها رمز بزار براش

دیروز از صبح حرف.   د.  رو کار میکردم آخر میگفتم.  د.   چیه یه من زل م ...

ببین پسر من هرکاری میکردم چهارو یاد نمیگرفت توامادگی اول که رفت درودیوار مینوشت چهار ببین سال که میگذره یاد میگیره اصلا عجله نکن پسرم کلاس دوم روخوانیش املاش ضعیف بود رفت شوم عالی شد خود به خود فرصت بده مغزش کشش پیدا کنه درس چیه اخه من خودم صبح تاشب سرم توکتاب بود همش شاگرد ممتاز مدرسه میشدم اخرش چی شد؟چیزی که مهمه انسانیت و اخرت هرکسه هرچیزی با مرگ تموم میشه جز اعمال انسان مهم ارامش بچته  باورکن بهش یادبده تلاشتو بکن اگه یادنگرفت سال بعدحتمایادمیگیره اذیت نکن خودتو بچتو  

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...
چشم حتما،خودم اینستا ندارم میتونم از جای دیگه کلیپ هاشو بگیرم 

منم ندارم اینستا 

فکر میکنم تو گوگل باشه سرچ کن آموزش الفبا سمیه روحی بعد بزن رو ویدئو ها حتما هست از اونجا دانلود کن 

خیلی قشنگ و خوب یاد میده 

نور خواهی مستعد نور شو....