2777
2789

شما همچین تحربه ای دارید؟

با گواهی عدم صلاحیت روانی میشه اموالی رو که با وکالت انحصار وراثت به نام کسی شده ازش گرفت؟

بابا عشق بی پایان من، مامان کاش واسه لحظه‌ای داشتنت رو حس می‌کردم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه طرف محجور باشه و دادگاه اثبات بشه میشه.شرایطش چیه؟

یه تایمی بیمارستان اعصاب و روام بستری شد

همش هذیون میگفت روزای اخر غذا نمیخورد میگفت خفه میشم شما میخواید خفم کنید که میگید بخور و حتی نمیخوابید و اجازه نمیداد بقیه بخوابن

یه دوره شوک مغزی بهش دادن بعدش فراموشی گرفت الانم از نظر ذهنی نرمال نیست 

ببخشید متوجه نشدم یعنی ایشون عقل معاش نداشته و ملکی که بهش به ارث رسیده به نام دیگری زده ؟

نه زن بابامه

من اون تایم تازه بابامو از دست داده بودم و شوکه بودم و قرصای سنگین مصرف میکردم و بهش وکالت دادم

ایشون هم خیلی حالش بد شد و هذیون میگفت و کلا هم از نظر ذهنی خیلی ضعیفه 

دامادش ازم وکالت گرفت و به نامش زد همه چیو

من الان فهمیدم که اشتباه کردم

یه تایمی بیمارستان اعصاب و روام بستری شدهمش هذیون میگفت روزای اخر غذا نمیخورد میگفت خفه میشم شما میخ ...

برای خودت محجوربت گرفتن؟این که گفتی اگه خیلیم حاد بوده برای یه دوره بوده و الان اگه مشکلی نداشته باشی میتونی اثبات کنی که نیستی و برگردونی 

از همه چیز خستم💔اکثر کامنتهای منو با لحن مهربون و بدون نیش و خشونت کلا بخون(⌒‐⌒)
برای خودت محجوربت گرفتن؟این که گفتی اگه خیلیم حاد بوده برای یه دوره بوده و الان اگه مشکلی نداشته باش ...

نه من مال خودمو زدم به نام زن بابام

میخوام واسه اون گواهی بگیرم که دوباره همون اموال بزنیم به اسم خواهر ناتنیم که دختر اونه