2777
2789
عنوان

میخوام قرارداد فروش خونمون رو فسخ کنم کسی اطلاع داره 🤕🤕🤕

| مشاهده متن کامل بحث + 1656 بازدید | 40 پست
اگر در قرارداد امكان فسخ در صورت عدم وصول وجه چك شده باشه ميتونيد فسخ كنيد در غير اينصورت فقط ميتوني ...

نگار جون الان ی چک ۵۶ تومنی هست که اگه پاس نشه نوشته شده معامله فسخه و یه چک سند که نوشته شده فقط تو دفترخونه قابل وصوله 

روی اون  چک سند نمیتونم اقدام کنم من برای فسخ؟

چون اونو میدونم اصلا نداره 

همه جا دلسردم میکنن میگن طول میکشه یا نمیشه ب این راحتی نیست

بله هم نوشتن اگه چک پاس نشد فسخه هم جریمه گذاشتن ولی الان منو میترسونن ک برم دنبالش  میگن طول ...

نترس ،یا باید مهلت بدی یا باید فسخ کنی،طول هم بکشه بهتر از اینکه پولت بسوزه خونتم بره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نترس ،یا باید مهلت بدی یا باید فسخ کنی،طول هم بکشه بهتر از اینکه پولت بسوزه خونتم بره

مهلت بدم میگه جریمه نمیدم 

خب من ک پولمو از سر راه نیوردم 

شوهرمم نمیدونم چیکارش کردن میگه فسخ نمیکنم 😥😥😥😥

اول تصميم بگير كه فسخ به نفعتون هست يا فقط دنبال پرداخت پول هستيد بعدم اگر دوست داشتي عكس پايين مبايعه نامه رو بذار ببينم دقيقا چي نوشته مهمه كه فسخ باشه يا منفسخ 

اگر فسخ يكطرفه باشه بايد از طريق دادگاه اقدام كنيد و خب زمانبر هست و تو اون مدت هم نميتونيد خونه رو با شخص ديگه معامله كنيد 

براي جريمه اگر درج شده مهلت نميخواد بدي كافيه يه اطهارنامه براش بفرستي

هم درج شده که در صورت پاس نکردن هرکدام از چک های خونه بجز چک سند قرارداد فسخ خواهد بود و ۱۰٪مبلغ تونه جریمه میشه

هم نوشته روزانه ۳۰۰تومن جریمه برای کسی که دیر اقدام به تعهداتش کنه

حالا من فقط ۱ چک ۵۶میلیونی دارم ازش که جز چکهای فسخ هست 

یعنی اگه اینو پاس کنه فقط ۱ چک سند میمونه که نمیدونم چطور میتونم روش اقدام کنم 

براي جريمه اگر درج شده مهلت نميخواد بدي كافيه يه اطهارنامه براش بفرستي

حالا بنگاه میگه بیاید یه تاریخ دیگه برای سند مشخص کنید و یه چک جدید بده خریدار یا همون رو پشت نویسی کنه و بنویسن که اگه به این تاریخ عمل نکرد کلا فسخ هست و امضا کنن 

میگه اگه این کار رو کنیم خیلی محکم و قابل استناد هست

ولی خب خریدار هی امروز و فردا میکنه 

من به دلمه که فسخ کنیم چون هم میدونم پول ندارن هم تازه فهمیدم که چقدر دروغ گفتن و فیلم بازی کردن 

حتی خانومه سر قرار داد بستن به من گفت شوهرم مرده و پول ندارم و این آقایی که باهام هست همکارمه حالا فهمیدم شوهرشه 😶😶

هم درج شده که در صورت پاس نکردن هرکدام از چک های خونه بجز چک سند قرارداد فسخ خواهد بود و ۱۰٪مبلغ تون ...

اهان يعني هنوز موعد چك ٥٦؟تومني نرسيده؟ خب نه بايد موهدش برسه و پاس نكنه بعد شما اظهارنامه فسخ بفرستيد و بعدم تو دادگاه تنفيذ فسخ مطرح كنيد