2777
2789

سلام دوستان من از دیروز یه سوزش شدید چند ثانیه ای تو واژ نم حس میکنم چندبار در طول روز دکترمم هر چی‌پیام میدم آنلاین‌نمیشه تا فردا هم نیستش 

شما تجربه شو داشتین اینجوری بشین

هیچ وقت به پسرم نمیگم مرد که گریه نمیکنه...اما همیشه اینو در گوشون زمزمه میکنم که مرد نامردی نمیکنه......یه دونه نی نی تو راهی داریم که داداش امیر عاشقشه...دعا کنید سالم بیاد 
تجربشو دارم اگه تو ادرارتم سوزش داری عفونت ادراری داری

آزمایش دادم جوابش پس فردا آماده میشه یعنی مشکلی نیست تا اون موقع؟؟؟آره سوزش ادرار هم دارم عذر میخام یه کم هم از بیرون خارش دارم

هیچ وقت به پسرم نمیگم مرد که گریه نمیکنه...اما همیشه اینو در گوشون زمزمه میکنم که مرد نامردی نمیکنه......یه دونه نی نی تو راهی داریم که داداش امیر عاشقشه...دعا کنید سالم بیاد 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آزمایش دادم جوابش پس فردا آماده میشه یعنی مشکلی نیست تا اون موقع؟؟؟آره سوزش ادرار هم دارم عذر میخام ...

بع احتمال زیاد عفونت ادرار داری

ما گناه رو نمی بینیم مگر انکه زنی مرتکب آن شود ...!
ممکنه عفونت باشه عزیزم یا اینکه رحمت داره خودشو بالا میکشه در کل چیز مهمی نیست دکتر من گفت فقط درد ش ...

نمیدونم والا دیشب تا صبح از ترس نخابیدم

احتمالا عفونته.عفونت بارداری خیلی شایع هس من تو بارداری عفونت میگیره اصلا با قرص و دارو هم برطرف نمی ...

والا من تازه چند روزه سرماخوردم و اموکسی مصرف کردم

والا من تازه چند روزه سرماخوردم و اموکسی مصرف کردم

خارش و عفونت کاری ب سرماخوردگی نداره بدن خودش عفونت میسازه بعد بدن مستعد بیماری بیشتره

........(این نقطه ها پر از حرفه ک ناگفته ماند تا کوچک شد)