2777
2789

سلام ما یه فامیل داریم استاد دانشگاه هست حتی نوه هم داره. ادم خیلی معروف و با ابرویی در فامیل هست. دوسال پیش باهاشون کاری داشتم با گوشی من زنگ زدیم اول بابام صحبت کرد بعد خودم. چند ماه پیش تو واتساپ پیام احوالپرسی میداد من فکر کردم منو با شوهر خواهرم اشتباه گرفته ایشون هم استاد دانشگاهه و با هم در ارتباطن. بهش گفتم من خواهر خانم اقای دکتر هستم گفت عرض ارادت خدمت پدر گرامی و خانواده. الان چند هفته هست جمعه صبح پیام احوالپرسی میده من چیکار کنم بنظرتون احساس بدی پیدا میکنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم یه مدت پروفایل و اخرین بازدیدت رو بردار. 

بعدم بلاک کن. 

اینطوری متوجه نمیشه که بلاک کردی.

شب ها وقتی دستان کوچکت را در دستانم قرار میدهی و با نوازش مادرانه انگشتانم به خواب میروی،با خودم فکر میکنم...دیگر چه کسی در طول عمرت انقدر عاشقانه و بدون چشم داشت برای آرامشت تلاش میکند... بعد از این روزهای کودکی، دیگر چه کسی توی خواب محو تماشایت میشود و به رویت لبخند میزند تا آسوده بخوابی؟و من چقدر دیر میفهمم عظمت عشق مادرم را. و تو هیچ وقت نمیفهمی! هیچ وقت حجم احساس مرا درک نخواهی کرد! تو دختر نیستی! تو هیچ وقت مادر نمیشوی

مردهای ۶۰ ساله  همین مدلین برا همه دونه دونه دونه پیام میدن 🤣

شوهر عمه ام برا همه مون صبح ب صبح پیام های صبحگاهی میفرسته سین کن جواب نده

خداجونم من و دست این و اون نسپار خودت مراقبم باش 😘😍
پروفایل که عکس خودم نیست اخرین بازدید از کجا بردارم

عزیزم وقتی بلاک میکنی، یهو اخرین بازدید و پروفایلت برای طرف مقابل مخفی میشه. 

پیاماش هم دیگ برات تیک دوم نمیخوره. 

من میگم یه مدت پاک کن پروف و اخرین بازدید رو و پیاماش رو سین کن. همینطوری ک الان هستی. عادی. 

و بعد یه مدت که گذشت بلاکش کن. چون قبلا هم پروف و اخرین بازدبدت رو نداشته، متوجه بلاکت نمیشه. فک میکنه که دیگه انلاین نمیشی. به همین سادگی. بعدم از سرش میفته. از بلاک درش بیار. پرسید هم بگو برای کارای مدرسم مجبور شدم یه مدت یه واتساپ دیگه نصب کنم. 

شب ها وقتی دستان کوچکت را در دستانم قرار میدهی و با نوازش مادرانه انگشتانم به خواب میروی،با خودم فکر میکنم...دیگر چه کسی در طول عمرت انقدر عاشقانه و بدون چشم داشت برای آرامشت تلاش میکند... بعد از این روزهای کودکی، دیگر چه کسی توی خواب محو تماشایت میشود و به رویت لبخند میزند تا آسوده بخوابی؟و من چقدر دیر میفهمم عظمت عشق مادرم را. و تو هیچ وقت نمیفهمی! هیچ وقت حجم احساس مرا درک نخواهی کرد! تو دختر نیستی! تو هیچ وقت مادر نمیشوی