2777
2789
عنوان

ازدواج خوبيه ؟

284 بازدید | 17 پست

خواهرشوهرم خواستگار داره و همه مخالفن منم هيچ نظري ندادم اما شوهرم خيلي بهم ريخته …

خواهرشوهرم پزشكي خونده شهرستان يكي از شهرستان هاي تقريبا مرزي مشهذ و طرح نرفته ٢٦ سالشه چهره شم خوبه 

ما شمالي هستيم 

خواستگارش رشته بهداشت خونده و مدرس حق التدريس بوده  يه مدت تو دانشگاهشون 

كار خاصي نداره اونجوري كه شوهرم ميگه و نزديك ٤٠ سالشه  ٣٦-٣٨ ايناست و مشهديه، خونه و اينا هم نداره

خواهرشوهرم الان ميگه اين رشته زيست شناسي سلولي و اينا داره دانشگاه تهران ميخونه و پاستور كار ميكنه و ١٦-١٧ حقوقشه 

كه  برادرش ميگه ، دروغ ميگه و فقط ميخاد خوب نشونش بده كسي كه بهداشت خونده تا ارشد ، نميتونخ زيست شناسي بخونه تازه پاستورم بره و اون حقوق و بگيره وقتي دانشجوعه… 

بنظرتون گزينه خوبيه ؟ من اطلاعاتي از گرايش هاي تجربي ندارم شوهرمم خواسته از يكي بپرسم،

بنابه تجربه بگين خوبه يا نه ، ببخشيد طولاني شد 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه معلومه که خوب نیست، دیگه یارو پسرم نیست با این سن و سال یه مرد جا افتاده محسوب میشه، خیلی بی عرضه ...

از پیروان مکتب بهاره رهنمایی؟🤔🤔

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

از پیروان مکتب بهاره رهنمایی؟🤔🤔

نه ولی خاله منم با همین شرایط ازدواج کرد پسره سنش زیاد بود و هیچی هم نداشت جز یه پراید قراضه، الان دارن طلاق میگیرن ، چون پسره عرضه کار کردن نداره و همه ش خونه خوابیده و خاله م خرج خونه رو میده، وقتی پسری تا این سن به هیچی نرسیده یعنی خوب کار نکرده دیگه 

خدایا شُکرت ❤
نه ولی خاله منم با همین شرایط ازدواج کرد پسره سنش زیاد بود و هیچی هم نداشت جز یه پراید قراضه، الان د ...

خب همیشه اینجوری نیست اخه

تا ده ۱۵ سال پیش بازم بله ولی الان تو این تورم و گرونی وحشتناک نه

الان برادرشوهرم ۳۳ سالشه کارمنده دولته و معامله ماشین میکنه فقط ماشین داره و حالا کمی پول نقد شاید حقوق ماهانه ش تهش برسه ۵ تومن ماشینم که گاهی میخوابه بازارش و ...

این بنده خدا چجوری چند میلیارد پول خونه بده؟

خیلی وضع جامعه بده..خونه که مثل چندین سال قبل ۲۰۰ ۳۰۰ م نیست .ی چوسه خونه الان چند میلیارده

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

خب همیشه اینجوری نیست اخه تا ده ۱۵ سال پیش بازم بله ولی الان تو این تورم و گرونی وحشتناک نه الان ب ...

آخه این بنده خدا ۴۰ سالشه، دیگه واقعا قبل گرونیا میتونسته یه خونه بخره، منم متولد ۶۷ هستم ده سال شاغل بودم سال ۹۶ با وام بانک مسکن واسه خودم خونه فسقلی یه جا مرکز شهر خریدم،همیشه فک میکنم  وقتی من که دخترم تونستم چرا بقیه نتونن

خدایا شُکرت ❤
خیلی ببخشید ولی چه قدر بهداشت رو کوبیدی خیلیا رو میشناسم بهداشت خوندندماهی ۶۰ به بالا درآمد دارن🙂🙄

اخه بهداشت رشته اييه كه رتبه هاي پايين هستن و ميگيره پزشكي معمولا بهتره …

برین تحقیق کنین تحقیق درست و حسابی و زمان بر

خواهرشوهرم ميگه كمتر از يه هفته عقد كنم ، امشب خواستگاريشه تا وسط هفته ميگه عقد كنم 

من دهنم وا مونده

نه معلومه که خوب نیست، دیگه یارو پسرم نیست با این سن و سال یه مرد جا افتاده محسوب میشه، خیلی بی عرضه ...

شوهر منم همينو ميگه

شوهر من سي سالشه با ٨-٩ تومن بعد سه چهار سال دو تا ماشين و سيصد چهارصد تومن پس انداز داره …

خیلی ببخشید ولی چه قدر بهداشت رو کوبیدی خیلیا رو میشناسم بهداشت خوندندماهی ۶۰ به بالا درآمد دارن🙂🙄

اره ولي نه با حق التدريسي … 

و اينكه كسي كه بهداشت خونده نميره واكسن بسازه

حرفم بو دار بودنه موضوعه

خواهرشوهرم ميگه كمتر از يه هفته عقد كنم ، امشب خواستگاريشه تا وسط هفته ميگه عقد كنم  من دهنم و ...

پس ولش کن دخالت نکنین گردن شماها نندازه هر اتفاقی افتلد به گردن خودش

💔برای تاوان پس دادن زیادی جوونِ پیرم💔