الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ی سری احمق مثل استارتر همون تاپیک که کلی فحاشی کرد به من اینارو فالو میکنن لایک میکنن اینا هم تبلیغ میگیرن مثلا دنیا تبلیغ دعا نویس میکنه🤢 از راه تبلیغ پول درمیارن
در گاوبازی جایزه نفر اول به کسی تعلق میگیره که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده ،نه به کسی که با گاو درگیر شده،در زندگی هم وقتی گاوی به سمتتون میاد حتما کنار بکشید .!😏درگیری با گاوهای زندگی بی فایده است.
ی سری احمق مثل استارتر همون تاپیک که ولی فحاشی کرد به من اینارو فالو میکنن لایک میکنن اینا هم تبلیغ ...
چول😂
منم از دنیا بدم میاد ولی کنجکاوم درموردش ببینم این بچه رو چیکار میکنه آخرش.اینا هر کاری میکنن برای اینکه آنفالو نشن. حتی از یه بچه معصوم هم سواستفاده میکنن
شاید برای شما متعهد بودن همسر آپشن محسوب نشه،ولی برای منی که خیانت دیدم آپشنه....