2777
2789
عنوان

بدن درد عصبی لطفا بیاید

1681 بازدید | 19 پست

تاحالا تو اطرافیانتون دیدین کسی بخاطر شوک عصبی یااعصاب ضعیف. اعصابای بدنش ضعیف شده باشن بعد مثلا یجا از بدنش تو سرما درد کنه. دیدین میگن یجامون درد میکنه تو سرما بدتر میشه. دیدین همچین جیزی تو اطرافیانتون. مثل پهلو شکم یاهرجای بدن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توضیح میدی لطفا

خودم چند بار تا حالا شده عصبی بودم یا ناراحت بودم جاهای مختلف از بدنم درد گرفته حتی تا چند روز، ولی چیز خطرناکی نیست اعصاب آروم بشه اوکی میشه 

گاهی برکت در نداشتن، نرسیدنه به جای اصرار اعتماد کن...💛
خودم چند بار تا حالا شده عصبی بودم یا ناراحت بودم جاهای مختلف از بدنم درد گرفته حتی تا چند روز، ولی ...

اره میدونم بدن درد میگیره ادم. من منظورم این بود ک تو سرما یجا از بدن درد کنه

اره میدونم بدن درد میگیره ادم. من منظورم این بود ک تو سرما یجا از بدن درد کنه

اره خب طبیعیه مخصوصا واسه پهلو ها اگر سرما بخوره بهش درد میگیره 

رحمو تخمدان جی میشه ینی تو سرما بخاطر اعصاب دزد کنه؟ 

اره کلا همه اعضای بدن سرما بخوره بهش درد میگیره بعدش بیشتر باید ناحیه شکمو گرم نگه داشت واسه رحم و تخمدان و کلیه و...

اره کلا همه اعضای بدن سرما بخوره بهش درد میگیره بعدش بیشتر باید ناحیه شکمو گرم نگه داشت واسه رحم و ت ...

اخه خب قبلنا درد نداشتم که مثل ادمای عادی بودم یهوشدم. ممنون عزیزم