2777
2789
عنوان

شما چی؟

97 بازدید | 13 پست

زیر بار ی عالمه تکلیف دانشگاه دارم مدفون می شم 😐

استادا خیلی بی رحمانه و ناجوانمردانه دارن امتحان می گیرن و تکلیف می دن 🤧

انگاری که مدرسه باشه 

اصن کم مونده بگن که برید از رو کتابا مشق رونویسی کنید تحویل بدید 🤦🏼‍♀️

☹️☹️☹️

کرونا از ی‌طرف بهم حمله کرده این اساتید گرانقدر هم با خرده فرمایشاتشون از ی طرف 

ب معنای واقعی کلمه دارم له و لورده می شم

شما چی؟؟

لطفا جای خدا نباشید. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم

البته من دبیرستانم 

با این همه مضخرفات

کل هفته بعد ازمون حضوری داریم 

برن بمیرن همشون 

لعنت به جایی که تو تفکر مردمش هر کی رشته تجربی یا ریاضی نیست خنگه 😫🥺تا وقتی کارای دیگران آسیبی بهت نمیزنه حق دخالت نداری 🙃😉 / نظراتم شاید از نظر شما درست نباشه که منطقیه پس لطفا توهین نکنید 😇😁 / یه بلیط قطار و رفتن از پیش ماگل ها یکی از نیاز های واقعیمه 🍗/ عاشق این ایموجیم 🙂 معلوم نیس خوشحاله، ناراحته، دوست داره، میخواد بکشتت 😆😂  خیلی خوب میشه اگه یه سری بفهمن لازم نیست برای اختلاف سلیقه به کسی توهین کنی 😒😑 

وای حرف دل منو زدی دختر فقط فحششون میدم 

جالب اینجاس از درس خوندن له نمیشم از استرس له میشم و همچنان نخونده باقی میمونن درسام😐

کاش حداقل چیزایی که درس میدن بدرد ادم بخوره همش یه مشت چرت و پرته بری مصاحبه میفهمی هیچی بارت نیست

مرده شور نظام اموزشی کشور ما

تاپیکامو نخون  
وای حرف دل منو زدی دختر فقط فحششون میدم  جالب اینجاس از درس خوندن له نمیشم از استرس له میشم و ...

آرخ درسای ما هم خیلی مزخرفه☹️

همشم کار عملی داریم و باید کنفرانس بدیم پاور بزنیم و ..

لطفا جای خدا نباشید. 
رشتت چیه؟ دیگه از ما بدتری😶

آموزش ابتدایی

ترشی هفت بیجاره انگار 

از هرچی توش بگی هست 

جامعه شناسی فلسفه دینی هنر روانشناسی زبان ریاضی آمار ادبیات و زبان فارسی و ... 

من رشتم تجربی بوده ب غیر از ریاضی و زبان بقیه برام مثل عذاب الهی آن☹️

مزخرف بودن درسا ب کنار استاداشون تکالیف بی خودی و بی جهت زیاد می دن

لطفا جای خدا نباشید. 
آموزش ابتدایی ترشی هفت بیجاره انگار  از هرچی توش بگی هست  جامعه شناسی فلسفه دینی هنر رو ...

موفق باشی عزیزم 

ولی خوشبحالت باور کن اوضات خیییلییی خوبه جای من بودی چی میکردی هزار تا پروژه و برنامه نویسی و طراحی مدارای مختلف رو سرمه بگذریم از مباحث تئوری وحشتناک 

فقط خدا میتونه معجزه کنه به حالم

تاپیکامو نخون