2777
2789
عنوان

کهیر ... خواهش میکنم کمک کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 975 بازدید | 36 پست
غذاها، شوینده ها همه همونایی که همیشه میخوردیم نمیدونم بهو چش شد طفلکم😭

یه چیز جدید توخونه اومده چون خودم مامان یه بچه با همین مشکلم میدونم چی میکشی ملافه ها رو عوض کن لباساشم با اب بشور بهش دارو. بده و سردیجات مثل ماست و خیار و،،

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را  (فروغ فرخزاد )

پسر من ب شربت اموکسی سیلین حساسیت داره و کهیر میزنه

دیگه دکترا براش تجویز نمیکنن

از دوسالگی ک برای بار اول کهیر زد،یه کهیره بزرگ اندازه دو سانت روی بازوش مونده از همون موقع و تا الان ک پنج سالشه تا ب یه چیزی حساسیت داشته باشه اول این دونه دو سانتیخ بزرگ و قرمز و متورم و ابدار میشه و خارش شدید

فقط بتامتازون میزنم توی یک دیقه از بین میره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگر پماد بتامتازون دارید الان روی یکی  از دونه هاش امتحان کنید ب سرعت خارش و کهیرو ا ...

نداریم☹

ولی اگه فک میکنی موثره شوهرم میخواد بره براش ستریزین بخره، بگم بتامتازونم بگیره

تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........
جدی؟ شربت هیدروکسی زین که هیچ تاثیری نداشت، حالا ستیریزین به دکترش میگم بده

دکتر گفت چیه؟ گفت حساسیته؟

میتونی بگی لکه هاش چطوریه؟ کجاهای بدنش اول زد؟

میشه لطفا برای اینکه بتونم مادر یه بچه سالم باشم ایت الکرسی برام بخونین و من مدیونتون بشم؟💙                   ☘️🍃☘️🍃☘️ ☘️🍃اللّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ ☘️🍃
جدی؟ شربت هیدروکسی زین که هیچ تاثیری نداشت، حالا ستیریزین به دکترش میگم بده

فقط دکتر ببرید ک امپول بزنه

چون ممکنه دوباره با یه چیزی تحریک بشه و تو گلوشم کهیر بزنه خطرناکه باعث تنگی نفس و...میشه

پسر من ب شربت اموکسی سیلین حساسیت داره و کهیر میزنه دیگه دکترا براش تجویز نمیکنن از دوسالگی ک برای ...

خب پس امتحان کنم یه کوچولو، ببینم چه طور میشه

تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........
نداریم☹ ولی اگه فک میکنی موثره شوهرم میخواد بره براش ستریزین بخره، بگم بتامتازونم بگیره

بتامتازون حتمن توی خونه داشته باش

من پسرم کهیر تمام بدنش ریخت دکتر امپول براش زد

ولی کهیر ثابت داره ک گاهی نسبت ب عطر و...حساس میشه فقطططط بتامتازون میزنم

یه چیز جدید توخونه اومده چون خودم مامان یه بچه با همین مشکلم میدونم چی میکشی ملافه ها رو عوض کن لباس ...

والا هرچی فکر میکنم میبینم این بچه لباس جدیدی چیزی نداشته این مدت ولی بازم چک میکنم ملافه ها رو عوض کردم ....

باشه ممنون عزیزم خنکی میدم بخوره

دیگه چی؟

یوقت خاکشیر با اب ولرم بهش ندیا😱 بدترش میکنه . ببرش دکتر براش امپول بنویسه ، امپول رو که بزنه سریع ...

چشم عزیزم

ممنونم

والا هرچی فکر میکنم میبینم این بچه لباس جدیدی چیزی نداشته این مدت ولی بازم چک میکنم ملافه ها رو عوض ...

چی بهت بگم اخه من رستوران جدید غذای جدید مایع صابون جدید داروی جدید رو باید اول تست میکردم اما نگران نباش خوب میشه یه کم بزرگتر بشه هم حساسیتش از بین میره 

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را  (فروغ فرخزاد )
دکتر گفت چیه؟ گفت حساسیته؟ میتونی بگی لکه هاش چطوریه؟ کجاهای بدنش اول زد؟

گفت یه نوع کهیره

دونه های ریز و درشت قرمز اول سینه و شکم و کمرش زد بعد کم کم پخش شد 

گفت یه نوع کهیره دونه های ریز و درشت قرمز اول سینه و شکم و کمرش زد بعد کم کم پخش شد 

توی نت راجب ' روزه آ ' بخون اگه اون باشه خودش خوب میشه طول میکشه ولی خوب میشه

میشه لطفا برای اینکه بتونم مادر یه بچه سالم باشم ایت الکرسی برام بخونین و من مدیونتون بشم؟💙                   ☘️🍃☘️🍃☘️ ☘️🍃اللّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ ☘️🍃
چی بهت بگم اخه من رستوران جدید غذای جدید مایع صابون جدید داروی جدید رو باید اول تست میکردم اما ...

خیلی ممنون دعا کن خوب شه زودتر