2777
2789
من سیکلام 36روزش اگه خیلی دیر پریود بشم40روزست/4ماه تواقدام ولی هنوز خبری ازنی نی نیست/این ماه 3بار بی بی چک تست کردم منفی /چکار کنم پریود بشم چی باید بخورم/دارم دیونه میشم یکی راهنماییم کنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زهرا جان چرا اینقد عجله داری؟ بدن آدما با هم فرق می کنه . بعضی از بدن ها زمان بیشتری احتیاج دارن تا توان بارداری رو پیدا کنن. الان بدترین چیز برای تو استرسه . خودتم می دونی که همه دکترا می گن باردار نشدن تا یک سال از زمان شروع اقدام طبیعیه. پس نه نگران باش و نه عجله کن. توکلت به خدا باشه فقط. من خودم پریودام خیلی نامنظم بود . تقریبا می تونم بگم هر دو تا سه ماه یه بار پری می شدم . هر چی هم قرص و دارو خوردم مرتب نشد که نشد . از زمان شروع اقدامم برای بارداری تا بارداری اولم هم 8 ماه حدودا طول کشید که فکر می کنم تو این 8 ماه فقط سه بار پریود شدم.
زهرا جان به بی بی چکا اعتماد نکن حتما برو آزمایش خون تا مطمئن بشی باردار نیستی
خداوندا آرامشی عطا فرما تا بپذیریم آنچه را که نمی توانیم تغییر دهیم شهامتی ده تا تغییر دهیم آنچه را که می توانیم و دانشی که تفاوت این دو را بدانیم
دکتر من گفته بود 4-5 سال طول میکشه باردار شی شایدم اصلا نشی به خاطر تنبلی شدید تخمدان از پ هم که 15 روز گذشته بود دکتر بهم آمپول داد ولی من نزدم رفتم خودم آز دادم در کمال ناباوری باردار بودم خدایا شکرت شما هم همه امیدت به خدا باشه و حتما آز بده
خداوندا آرامشی عطا فرما تا بپذیریم آنچه را که نمی توانیم تغییر دهیم شهامتی ده تا تغییر دهیم آنچه را که می توانیم و دانشی که تفاوت این دو را بدانیم