2777
2789
احتمالا همین بشه چون بچه ای در کار نبود

برگامممم مگه میشه😂

دختر بودن جرم نیس..دختری که بلند میخنده بیحیا نیست حالش خوبه! دختری که میخواد حقش و بگیره سلیطه نیست، توانمنده! زنی که طلاق میگیره مطلقه نیست، مجرده!دختری که نمیخواد ازدواج کنه ترشیده نیست، مستقله!...      ❤علاوه بر اینکه چشم هارا باید شست، جوردیگر باید دید؛  مغز هارا باید  شست... جوری دیگر باید اندیشید!  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با اجازه اسی..

تاپیک آخر منم،یکی لطفا ج بده🥲

من از سال ۹۴ خواننده خاموش بودم..۹۶اولین کاربریم..۹۹دومین کاربری که تعلیق شد به درخواست خودم..و الان هم که با سومین کاربری اینجااام:)

واقعا فک کردین باردار بوده؟ چ ساده این عکساش فتوشاپ بود 

بروپایین                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   مرسی  حالا برو بالا

بچه ها واقعت فک کنم حامله بود عکسا حاملگی شو دیدین

این جا حتی ی امضا ساده از اشعار مورد داره واقعا الان من امضامو عوض کردم نی نی یار جان مشکل مم......کت حل شد؟♥کاربری پنجمه منه اگه مخالفی ریپ نزن مرسی
واقعا فک کردین باردار بوده؟ چ ساده این عکساش فتوشاپ بود 

دقیقا این بلاگرا مگ حامله میشن؟؟هیکلشون رو بهمـ نمیریزن بخاطر بچه 

درمن یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار دنیا را من میکنم  زمانی ک ازمن میپرسند خوبی؟ ومن باید یک تیمارستان هفتاد تختخوابی را ارام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم ....🤍دیدم ک برنداشت کسی نعشم از زمین..خود نعش خود به شانه گرفتم گریستم...🖤