2777
2789
عنوان

خیلی معذبم راهنمایی میکنید لطفا

215 بازدید | 19 پست

بچه ها واقعا نیاز به همفکری دارم من 38سالمه یک خانم متاهل و چادری باحجاب . کامل ولی وقتی بیرون میرم خیلی اذیت میشم چون غیر ممکنه کسی مزاحمم نشه حتی تا سوپری سرکوچه میرم برگشتنا باید پشت سرم ی نفر الاف ..راه بیفته بیاد باور کنید ی مدت ازخونه بیرون نمیشدم خیلی استرس میگیرم وقتی میبینم اینهمه توجه و هیزی.حالا توجه سرشون بخوره دنبالم راه میفتن میان میترسم از  ابروم..نمیتونمم ب کسی بگم چون نمیخوام برداشت بد کنن.لطفا راهنمایی کنید بخدا از اینکه فردا یکی پشت سرم راه میفته الان استرس میگیرم .مجبورم برم واسه کاری خریدی .چون شوهرم صبح میره سرکار شب میاد.چکار کنم ب نظرتون؟😓😓

نگران نیستم .همه چیز درست میشود.آب ریخته روی زمین،جمع نه اما خشک میشود.قلب شکسته خوب نه اما ترمیم میشود.وهنوز هم میتوان در گلدان شکسته گل کاشت.
کاری نمیشه کرد، جز اینکه مثلا برگردی باهاشون برخورد کنی

باور کن برخوردم داشتم فرداش فرداهای دیگه هم همینه یعنی باورت میشه ارامش ندارم بیرون میرم همیشه اسپری فلفل همرامه بارها برخوردکردم ولی بازم یکی دیگه...شهرماشهرکوچیکیه ازآبروم میترسم😳

نگران نیستم .همه چیز درست میشود.آب ریخته روی زمین،جمع نه اما خشک میشود.قلب شکسته خوب نه اما ترمیم میشود.وهنوز هم میتوان در گلدان شکسته گل کاشت.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باور کن برخوردم داشتم فرداش فرداهای دیگه هم همینه یعنی باورت میشه ارامش ندارم بیرون میرم همیشه اسپری ...

دیگه تربیت مادران سرزمینم... 

هیچکاری نمیشه کرد چی بگم

ملکه_بانشی، درد_شرابتونم تعلیقی😐😒
خیلی عجیبه... که به یه خانم متاهل و محجبه که چراغ خاموش رفت و آمد میکنه هر روز گیر بدن و دنبالش راه ...

اره گلم داریم نمونه اش منم .😳

نی نی یار شب@ لطفا تاپیکمو بترکون

لطفا نی نی یارشب روتگ کنید آبی نمیشه ممنونتونم

نی نی یار@لطفا حذف کن این تاپیکموچراآبی نمیشه آخه 😭

@نی_نی_یار_5    

مرسی خانومم چرا من تگ میکنم آبی نمیشه 

عزیزم اول@ رو بزار وبعد بدون فاصله ودرست تایپ کن ،مثلا اگه خط فاصله داره هم باید تایپ کنی تا آبی شه& ...

پس گزارش بزنید گلم واستون صلوات میگم