بچه ها واقعا نیاز به همفکری دارم من 38سالمه یک خانم متاهل و چادری باحجاب . کامل ولی وقتی بیرون میرم خیلی اذیت میشم چون غیر ممکنه کسی مزاحمم نشه حتی تا سوپری سرکوچه میرم برگشتنا باید پشت سرم ی نفر الاف ..راه بیفته بیاد باور کنید ی مدت ازخونه بیرون نمیشدم خیلی استرس میگیرم وقتی میبینم اینهمه توجه و هیزی.حالا توجه سرشون بخوره دنبالم راه میفتن میان میترسم از ابروم..نمیتونمم ب کسی بگم چون نمیخوام برداشت بد کنن.لطفا راهنمایی کنید بخدا از اینکه فردا یکی پشت سرم راه میفته الان استرس میگیرم .مجبورم برم واسه کاری خریدی .چون شوهرم صبح میره سرکار شب میاد.چکار کنم ب نظرتون؟😓😓
نگران نیستم .همه چیز درست میشود.آب ریخته روی زمین،جمع نه اما خشک میشود.قلب شکسته خوب نه اما ترمیم میشود.وهنوز هم میتوان در گلدان شکسته گل کاشت.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!