2777
2789
عنوان

زندگی با مادر شوهرم

707 بازدید | 18 پست

مادرم شوهرم 70 سالش هست پادرد و کمردرد همش میگه یکی از بچه هام منو نگه داره و از این حرفها بین خونه پسراش فقط خونه ما میاد می مونه فکر کنم منظورش ما هستیم من هم خیلی اهل رفت و آمد نیستم کسی بیاد خونم معذبم دوتا بچه کوچیک دارم خیلی سختمه دلم براش می سوزه ولی از تحملم خارج هست کسی باهام زندگی کنه نمی دونم چیکار کنم عصبی شدم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گلم اون بیچاره هم حق داره دیگه !!!

چیکار کنه پس حالا که پیر شده ؟؟؟نمیشه انداختشون دور که !!!یا بزارین بمیرن!

عزیزم حداقل نوبتی نگهش دارید ،،،هرماه نوبتی نگهش دارید ،،،هرچند اذیت میشه واسه جا به جایی 

مادر شوهر منم ۶۸ سالشه تنها زندگی میکنه خیلی زن خوبیم هست بی ازاره کلا کار با چیزی نداره

به جز شوهر خودمم یه دختر پسره دیگه هم داره اونیکی پسرش که تهران زندگی میکنه با دخترشم نمیتونه بره زندگی کنه خیلی دلش میخواد با ما زندگی کنه اصلا این حرفو مستقیم نگفته ولی خودمم دلم براش میسوزه چون خیلی تنهاس

شوهرم میگه دو تامون خونه هامونو بفروشیم بریم یه دو طبقه بخریم چون شوهرمم خیلی دلش پیش مادرشه

منم موندم تو دو راهی واقعا نمیدونم چیکار کنم

چون تقبل این مسولیت مشکلای خودشم داره😢😢😢

گلم اون بیچاره هم حق داره دیگه !!! چیکار کنه پس حالا که پیر شده ؟؟؟نمیشه انداختشون دور که !!! ...

۶ تا پسر دیگه داره که اونا نگه نمی دارن فقط شوهر من هست دخترش هم بنده خدا تا میتونه نگه می داره ولی اونم اذیت میشه

مادر شوهر منم ۶۸ سالشه تنها زندگی میکنه خیلی زن خوبیم هست بی ازاره کلا کار با چیزی نداره به جز شوهر ...

اره کلا آرامش آدم بهم می خوره بحث اذیت و آزار و خورد و خوراک نیست بحث حریم خصوصی و راحتی هست نمی دونم خودمم موندم والا

واقعا سخته. به شخصه نمیتونم. کار هر کسی نیس خداییش

منم همینجورم اصلا اهل تفریح و گردش نیست همسرم و خودم خیلی گوشه گیر و منزوی هستیم تمام دلخوشیم خونه ام هست هیچ دلخوشی به جز ارامش خونم ندارم همین هم بهم بخوره 😭

اره کلا آرامش آدم بهم می خوره بحث اذیت و آزار و خورد و خوراک نیست بحث حریم خصوصی و راحتی هست نمی دون ...

دقیقا مثل من 

باز هر چی باشه دختر پسرش میخوان بیان خونه ی مادرشون

حالا مادرشوهر من با این که ۶۸ سالشه خیلی سرحاله

ولی به مرور افتاده میشه دیگه

منم از اون آدمایی نیستم که به قول خودمون بگم گور باباش به من چه

خیلی دلسوزم😢😢😢

دقیقا مثل من  باز هر چی باشه دختر پسرش میخوان بیان خونه ی مادرشون حالا مادرشوهر من با این که ...

منم مثل شما هستم بخدا خونه دوتا از پسراش نزدیکشن ولی چندساله به تعارف به مادرشون نکردن به خاطر راحتی زن هاشون

منم مثل شما هستم بخدا خونه دوتا از پسراش نزدیکشن ولی چندساله به تعارف به مادرشون نکردن به خاطر راحتی ...

شانس نداریم که

همیشه پسر خوبه و عروس خوبهه هم ماییم😫

شوهر منم این موضوع رو گذاشته به عهده ی خودم ولی خودمم عذاب وجدان میگیرتم