2777
2789

میشه بگین وسیله های چیه زیاده؟ از ترم اول چقدر باید هزینه کرد؟ هر ماه باید چیزای جدید گرفت؟ خیلی گرون در میاد؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام.

کارشناسی معماری قبول شدی؟

امضای خدا، پای آرزوهاتون انشالله❤️مهربون باشیم ، بعضی وقتا خیلی زود روزی میرسه که دیگه عزیزهامون پیشمون نیست تا بهشون محبت کنیم🌹خدایا به خاطر داشتنت شکر🍃🍃🍃
سلام. کارشناسی معماری قبول شدی؟

نه همینجوری پرسیدم😕

فعلا دیپلم نگرفتم ولی میخوام معماری دانشگاه آزاد بخونم میخوام از الان بدونم؟ 

وسایل معماری تو کارشناسی بیشتر میشه یا همون ترمای اول؟

ببینین وسایل زیادی لازم هست البته بستگی به استاد داره مثلا ترم های اول واسه بیان معماری 1،2، هندسه طراحی معماری و.. نیاز به یه عالمه کاغذ پوستی، مقوا، مداد رنگی، ماژیک و... داری حتی گاهی فوم ماکت سازی. 

یا کارگاه مصالح ما استادمون زیاد ازمون کار میخواست مثلا یه طرح سنتی میداد با گچ پیاده کنیم و رنگ و اینا، این تازه ساده ترینش بود پروژه نهاییش یه عالمه کار. 

واسه هندسه مداد و خط کش و... 

ترم های بالاتر ازت میخوان با کد بکشی و با تری دی اینا رندر بگیری بعد پلات کنی روی شیت های 100*70 یا 50*50 

هزینه پلات که کلی میشه، ماکت هم نگم دیگه

کلا شهریه بالا چون واحد عملی زیادی داریم

باز هم تاکید می کنم به استاد هم ربط داره مثلا یه استاد مارو مجبور می کرد چند نوع راپید و ماژیک داشته باشیم یه استاد دیگه به مداد رضایت میداد

به نظر من معماری رشته اشباع شده ای هست، میتونی به رشته دیگه ای فکر کن.

اینقدری که از بیرون قشنگ و باکلاسه، توش بری اینطور نیست.

خیلی زحمت میکشی، آخرش به چشم هیچکس نمیاد. مخصوصا اگر استادت مغرور و خودبزرگ بینی باشه.

امضای خدا، پای آرزوهاتون انشالله❤️مهربون باشیم ، بعضی وقتا خیلی زود روزی میرسه که دیگه عزیزهامون پیشمون نیست تا بهشون محبت کنیم🌹خدایا به خاطر داشتنت شکر🍃🍃🍃

دانشگاه آزاد که خرج‌های خاص خودش هم داره، شهریه و ... هم بهش اضافه کن.

کدوم شهر هستید؟

ببینین وسایل زیادی لازم هست البته بستگی به استاد داره مثلا ترم های اول واسه بیان معماری 1،2، هندسه ط ...

وای😥 تروخدا نگو اینجوری  من عاشق معماریم  مشکل مالی دارم فقط  

شیت و راندو چیه؟ خیلی هزینه دارن

تو کارشناسی خرجا کمتر میشه یا بیشتر؟ 

تازه آزاد هم‌میخوام برم  ارزش نداره اینهمه خرج کنم😭

به نظر من معماری رشته اشباع شده ای هست، میتونی به رشته دیگه ای فکر کن. اینقدری که از بیرون قشنگ و ب ...

اخه نمیتونم  همه فکرم پیش معماریه  الان هنرستان حسابداریم  ولی انقدرر که به معماری فکر کردم افسردگی گرفتم  حتی تست هم دادم  معماری واسم اومد  روحیم به حسابداری نمیخوره 

تو برنامه دیوار دیدم کلیی کار هست چطور میگین اشباع شده

دانشگاه آزاد که خرج‌های خاص خودش هم داره، شهریه و ... هم بهش اضافه کن. کدوم شهر هستید؟

اره میدونم نمیدونم‌چیکار کنم  

فعلا گیلان هستیم  ولی قراره بریم کرج

[QUOTE=215053537]وای😥 تروخدا نگو اینجوری  من عاشق معماریم  مشکل مالی دارم فقط   شیت و راندو چیه؟ خیل ...[/QUOTE

کارشناسی بیشتر میشه اما فکر می کنم ارشد کمتر، منطورم شهریه نیستا، خرید وسایل جانبی میگم، راندو همون با ماژیک و یا مداد رنگ کردنه به زبون ساده بگم و شیت هم کاغذ یا مقوا، ببین یادته مدرسه میرفتیم روزنامه دیواری درست می کردیم، این یه نمونه شیته مثلا استاد میگه شیت فلان در فلان 

اخه نمیتونم  همه فکرم پیش معماریه  الان هنرستان حسابداریم  ولی انقدرر که به معماری فک ...

اون کار نیست بیگاریه، توی معماری هم کمرت داغون میشه هم چشت کور، اما واقعا لذت بخشه و واقعا حجم کار بالاس

[QUOTE=215053537]وای😥 تروخدا نگو اینجوری  من عاشق معماریم  مشکل مالی دارم فقط   شیت ...

اهااا  وای من عاشقشوونم  اصلا فکر میکنم بهش دیوونه میشم    کلی ماژیک و مقوا های رنگارنگ😍 

تو هم‌معماری خوندی؟ بنظرت چیکار کنم  دارم دیوونه میشم دیگهه