2777
2789
عنوان

تاول 😭

613 بازدید | 2 پست

سلام 

دیروز پسرمو ختنه کردم سه ماهشه

همون دیروز روی دودولش زی پوست یکم آب جمع شده بود امروز مث یه تاول تقریبا بزرگ زده (از عدس بزرگتر از نخود کوچیکتر»میشه گفت نیم سانتیمتر)

امروز دوباره پیش دکترش بردم گفت چیزی نیست 

واینم گفت اگر چیزی شد پیش خودم بیارین 😕😕 

ینی چی ب نظورتون؟ هم میگه چیزی نیست هم میگه اگر چیزی شد پیش خودم بیار ک درستش کنم مثلا اگه جای دیگه پیش دکتر دیگه ای ببرمش آبروش می‌ره 

نگرانم خیلی

فردا هم ک جمعه س تا شنبه از استرس می میرم 

سلاااااام عزیزم. خوبی؟؟

چقد خوشحال شدم برا بارداری و زایمانت😍😍😍

امروز داشتم نی نی سایتو مرور میکردم پیامامونو چک کردم.

از ته دلم برات خوشحالم. دیدی بهت گفتم خدا خیلی بزرگتر از مشکلات ماست❤️

خدا برات حفظش کنه خوشگلم.

اسمشو چی گذاشتی؟

من به دستان خدا خیره شدم، معجزه کرد. خدایا شکرت بخاطر هدیه ی قشنگت ب منو همسرم♥️
سلاااااام عزیزم. خوبی؟؟ چقد خوشحال شدم برا بارداری و زایمانت😍😍😍 امروز داشتم نی نی سایتو مرور می ...

سلام گلم .

آره خدا خیلی بزرگه خیلی سختی کشیدم به خاطر بچه دار شدن خیلی حرف شنیدم ولی خب آخرش خدا آقا مهدی یار رو داد بهم راحت شدم

اینقدر بچه دار شدن شیرینه که آرزومه همه ی خانوما  این شیرنی رو حس کنند

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.