2777
2789
عنوان

عزیزان بیاین یه دقیقه

76 بازدید | 4 پست

بابا بیاین با هم دقیقه گروهی لاغر کنیم دیگه یا کالری شماری کنیم یا رژیم نه روزه تخم مرغ رو بگیریم هر روز بیایم به هم دیگه گزارش بدیم که امروز چی خوردیم و هر یکشنبه وزنمونوبزاریم 

عضوگروه ابی مانکن های زیبا وزن شروع رژیم ۶۹ووزن فعلی بعد از گذشت یک هفته ۶۷ووزن هدف ۵۷ وبازم بعد از گذشت یک هفته ۶۶ کیلو  ودوباره بازم وزن فعلی ۵۵.۵وبازم بعد از یک هفته ۶۳.۹۰۰ خدایا ممنونم   خدا چرااخه وزن فعلی ۶۵   

من خودم ۶۶ کیلو با قد ۱۵۹ هستم 

عضوگروه ابی مانکن های زیبا وزن شروع رژیم ۶۹ووزن فعلی بعد از گذشت یک هفته ۶۷ووزن هدف ۵۷ وبازم بعد از گذشت یک هفته ۶۶ کیلو  ودوباره بازم وزن فعلی ۵۵.۵وبازم بعد از یک هفته ۶۳.۹۰۰ خدایا ممنونم   خدا چرااخه وزن فعلی ۶۵   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اراده ندارن

این جا بههم دیگه اراده می دیم دیگه یه نوع رقابت هم هست