2777
2789
سیم کارت خاموش میکنند و میندازن دور  بخوان میتونن پیداش کنند اما نمیخوان متاسفانه  ...

خاموشم کرده باشن اخرین نقطه ای که سیمکارت روشن بوده باشه راحت پیدا میشه این تجربه خود منه یعنی گوشیمو با این راه یک هفته بعد از دزدی پیدا کردم

البته حرفتو قبول دارم اوضاع بس خرابع 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خاموشم کرده باشن اخرین نقطه ای که سیمکارت روشن بوده باشه راحت پیدا میشه این تجربه خود منه یعنی گوشیم ...

اخرین نقطه همون نقطه دزدی هست 

سریع خاموش میکنند یا از دسترس خارج میکنند 

بله بخوان پیدا میکنند اما.....

شما اشنا داشتید؟ 

من که چند بار سر زدم و هر بار مبلغ هم میریختم ولی خبری نشد دیگه نرفتم

ایمیل چجوری عزیزم میشه بگی

بخاطر اینکه زیاد گیچت نکنم ادرس سایت توضیحات و ادرس سایت که مال گوگله برای پیدا کردن رابرات میزارم 

ولی کلیتش اینجوریه که وراد ایمیلت میشی از طریق سایت و بقیه مراحل 

https://hamyab24.ir/blog/phone-tracking-via-gmail-find-my-device/

اینم سایت گوگل فیند فون/

https://myaccount.google.com/intro/find-your-phone?hl=fa

اخرین نقطه همون نقطه دزدی هست  سریع خاموش میکنند یا از دسترس خارج میکنند  بله بخوان پ ...

نه موافق نیستم باهاتون چرا چون طرف بلاخره میره در یک موقعیتی که راحت باشه فرضا سر کوچه شون یا هرجایی که احساس خطر نکنه پس عملا اینجوری سریع پیدا میشه

یجورایی اشنا داشتم  من عموم سرهنگ و رییس پلیس ناحیه اس یکم فقط برای جلو افتادن کار کمک کردن 

اتفاقا من هم داشتم وارد همین مسایل میشدم که حدود سه ماه گفتن بهم طول میکشه ولی خوب در اومد از این چاه بزرگ

نه موافق نیستم باهاتون چرا چون طرف بلاخره میره در یک موقعیتی که راحت باشه فرضا سر کوچه شون یا هرجایی ...

صد درصد بدون اشنا براتون پیدا نمیکردن 

نه که نتونند بلکه زحمت به خودشون نمیدن 

عزیزم اینا دستشون فرز 

سرکوچه و ... نمیخواد که 

من یه گوشی دیگم تو محل کارم

یه مشتری اومد سفارش داد

یهو گفت من الان میام 

تا رفت رفتم یه زنگ بزنم گوشیم نبود 

تازه فهمیدم چی شد 

دقیقا یه ماه پشت اون گوشی قبلی😐 😐😐😐