2777
2789
عنوان

گناه شوهرمه یا نه

217 بازدید | 10 پست

خانما منو شوهرم اسفندماه ۴ سال میشه که عقد کردیم ، مادرشوهرم همیشه یه جورایی ناراحتم کرده و حرفای کنایه ای زده منم خیلی ساکتم و چیزی نگفتم تا حالا ، یه ماه پیش رفته بودم خونشون بهم گفت مامانت اینا عقل نداشتن که موندن تو خونه کوچیک (به خاطر جهیزیم میگفت که یعنی جهیزیه باعث شده جا نداریم تو خونه) من دیگه خیلی ناراحت شدم چیزی نگفتم بهش پاشدم اومد خونمون و به شوهرم گفتم ، شوهرم رفته بود باهاشون بحث کرده بود و یه هفته اینا باهاشون خوب نبود و در حالت ناراحت و قهر بود با خانوادش ، الان خیلی ازش گذشته و کسی پیگیر من نشده یعنی پدرشوهرم به شوهرم گفته که چرا نمیاد ولی فقط دراین حد بوده ، اینم بگم تولد خواهر شوهر مادر شوهر و من پشت سر هم هست که من با اینکه دعوت هم نکردن هیچ وقت واسه تولد هاشون هدیه گرفتم و رفتم ، تولد من هم بعد اونا بود که دیگه زنگ اینا هم نزدن فقط پدرشوه م زنگ زده بود تبریک گفت ، من خیلی ناراحت و عصبی شدم که چرا منو پیگیر نشدن با اینکه تقصیر اونا بوده کل موضوع ناراحتی ، الان اینجا شوهر من گناهی داره یا نه ؟ من میگم اگه بلد بود خوب حرفشو بزنه و طرف منو بگیره اونا تا الان باید یه اقدامی میکردن ، شوهرم با این همه با خانوادش الان خیلی خوبه 

لبخندبزن🧡😉

مشکل از شماست ک خودتو بشون میچسبونی وقتی تولدی نبوده کادو براچی گرفتی 

محبت بجا ن زیادی برا پدرشوهرت باشه ک قدر شناسِ

تو دنیایے کہ هرچے بخوایم میتونیم باشیم،مهربون باشیم و آرامش ب همدیگِ هدیه بدیم...     

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه بازی دراوردی

خاطره زایمانم بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی است..

واس همین چیزاشه ک‌میگن دوران عقد طولانی نشه 🙄

༺ زندگے ات یـک قصـہ ایـست کـہ توسط یـک خداے خوب نوشتـہ شده! ༻⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀ོ ⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ⠀⠀ ⠀

خیلی ها هستن که با خانواده شوهرشون سازگار نیستن قطعا شما نفر اول نیستید

اینکه بخوای  بخاطر این موضوع با شوهرت بحث کنی خیلی بده آخه سما فقط ۴ سال ازدواج کردید اما مادر همسرتون از بچگی اونو بزرگ کرده 

اصلا شوهری که طرف خانواده شو نگیره کم کم پشت شما هم خالی میکنه این حرف خیلی از روانشناس هاست...

4 ساله عقدی؟! یا خدا 

به نظرم مادر شوهرت میخواد به هم بخوره خدایی نکرده

زودتر برو سر خونه و زندگیت ، تا نرفتی با شوهرت زیر یه سقف اصلا حرف و دعوا نکن، چون بیشتر با اوناست ممکن هست به مشکل بخورید

در ضمن بعد عروسی هم سعی کن زیاد باهاش حرف نزنی، آدم بی شعوری هست ولی خوب مادر همسرت هست دیگه، شوهرت نمی تونه یکتون رو انتخاب داره، پدر شوهرت هم باشعوره ، خوبه خدا رو شکر

دیگه هم واسه تولد مادر و خواهرش نرو و کادو نگیر

عزیزم وقتی دعوت نکرده پاشدی رفتی تولد و کادو گرفتی ارزش خودتو پایین کشیدی 

تولد قبل این موضوع بود ، الان مسله تولد نییت من میخوام ببینم دراین مورد با شوهرم چطور رفتار کنم 

لبخندبزن🧡😉

[QUOTE=215026566]تولد قبل این موضوع بود ، الان مسله تولد نییت من میخوام ببینم دراین مورد با شوهرم چطور رفتار کنم  ...[/QUOش 

خوب شما خودتون دستشون دادی که چطور باهات رفتار کنند 

اگر اونا هم برای شما بدون دعوت شدن کادو گرفتن که کارت درست بود والا که .....

الانم براشون مهم نیس طبیعی

[QUOTE=215026566]تولد قبل این موضوع بود ، الان مسله تولد نییت من میخوام ببینم دراین مورد با شوهرم چط ...

اونا هم همیشه کادو گرفتن بدون تولد ، من الان مشکلم خیلی کلی تره 

لبخندبزن🧡😉