2777
2789
عنوان

قبل بارداری کیا رفتن..

169 بازدید | 18 پست

سلام کیا قبل بارداری دکتر رفتن برا امادگی یا تعیین جنسیت دکتر چی گفته و چیکارا کردن من میخوام برم استرس دارم میگم یکم اطلاعات داشته باشم خوبه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من رفتم برای تعیین جنسیت پسر سردوتابچم ودرحال حاضر مادر دوعدد گل دختر نازهستم😀

ینی دوتاشون دختر شدن خداببخشه واست عزیزم منم بچه اولم دختر واسه پسر میخوام برم سر دومی بیشتر استرس دارم😐

ینی دوتاشون دختر شدن خداببخشه واست عزیزم منم بچه اولم دختر واسه پسر میخوام برم سر دومی بیشتر استرس د ...

درسته رژیم میگن تاثیر گذاره ولی تاخدا نخواد نمیشه ۴ماه رژیم ونمیدونم هرجوری اشغالی گفتن من خوردم نشد که نشد

مامان دوتا گل دختر😍😍

من ۴ سال پیش رفتم دکتر گفت ۵میلیون میگیرم برا تعیین جنسیت ولی هیچ تضمینی نمیکنم

منم بیخیال شدم گفتم ۵ تومن حروم کنم اخرشم بدون تضمین

الان باردارم و خدا اون جنسی رو ک میخواستم رو بهم داد

به نظرم نرو ولی قبلش رژیم و یکسری چیزا رو رعایت کن

در کشور خداپرستانیم ! ولی در حسرت زندگی کافران! به کدامین گناه؟

درسته رژیم میگن تاثیر گذاره ولی تاخدا نخواد نمیشه ۴ماه رژیم ونمیدونم هرجوری اشغالی گفتن من خوردم نشد ...

من شوهرم اصرار داره زودتر من هنو میگم رژیم باید دوماه باشه میگه چ دیر

من شوهرم اصرار داره زودتر من هنو میگم رژیم باید دوماه باشه میگه چ دیر

امیدوارم نتیجه ببینی منکه خیلی حالم بدشد اینهمه هزینه و وقت گذاشتم ناشکری نمیکنم بابت فرزند سالمی که بهم هدیه داده خدا ولی خب من خیلی امیدواربودم 

مامان دوتا گل دختر😍😍
اگه پول داری وحوصله داری بهترین روش ای وی افه

نه از اون روشا دوس ندارم در حد همین خوردوخوراک اخه دیگه بچه احتمالا نیارم دوس دارم از دوتاش داشته باشم البته اول سالم بودن شرطع

امیدوارم نتیجه ببینی منکه خیلی حالم بدشد اینهمه هزینه و وقت گذاشتم ناشکری نمیکنم بابت فرزند سالمی که ...

اره واقعا خداروشکر از نظر سالم بودن ولی وقتی منتظر چیزی هستی خیلی بده بخوره تو ذوقت منم از الان میگم اگه هم نشد اشکالی ندارع ولی واقعا دختر خیلی کمک دسته جدا از هر چیزی