2777
2789

من توگوشیم دانلود میکنم نگاه میکنم...فیلم هم قدیمی هست تو سایت ویدزی میذاشت اما الان ۱۰قسمتشو نمیتونم دانلود کنم چه کنم؟

اين سريال هاي تركيه اي يه جوري حق رو باطل جلوه ميدن و باطل رو حق جلوه ميدن كه ناخودآگاه شخصيت ما رو عوض ميكنن . مثلا يه زن به شوهر خودش خيانت ميكنه و يواشكي با دوست پسرش ميره رستوران . يه دفعه شوهرش از راه ميرسه . يه جوري اين قضيه رو به تماشاچي نشون ميدن كه تو حق رو به دوست پسر زنه ميدي و ميگه عجب شوهر بي رحمي داره . اينجاست كه همه ي صفات خوب مثل وفا و پاكدامني و حيا و ... ميره كنار و هر چي صفت بي بند و باري و خيانت و بي حيايي ميشه صفت خوب . مثلا اون سريال عفت رو ديده بودي ؟ اون زن تنها چيزي كه نداشت عفت بود . ولي اسمش تو اين سريال عفت بود . همين هم رو ذهن بيننده تأثير ميزاره . بعد از مدتي كلا شخصيتت عوض ميشه . اگر شوهرت دوستت داشته باشه و رو تو حساس باشه و غيرتي بشه ميگي داره بهم ظلم ميكنه وآدم بد ذاتيه ولي به اون پسري كه بخواد با تو دوست بشه ميگي چه پسر با محبتي . عاشمه . ديگه نميگي اين پسر بي شرف اگر منو دوست داره زندگي منو به هم نريزه باعث نابودي خانواده م نشه . محبتش پيشكش . اصلا اين سريال ها رو نبينيد . جالبه ولي تأثير مخربي ميزاره .