2777
2789

بچها نظرتون چیه ؟

یه سریا میگن ولش بزار بچگی کنه

یه سریا میگن ، خوبه بچه ذهنش باز میشه ولی خب سخت نگیرید بهش 

منم جزو اونایی هستم ک دوس دارم یاد بگیره اما با اصول درست ، ن که سخت بگیری 

حالا می‌خوام سی دی هاشو از یه پیج معتبر بخرم ... خوبه بنظرتون تصمیمم ؟ پسرم ۲ سالشه

یه پسر دارم شاه نداره😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دخترم فقط با دیدن کارتن خارجی دوزبانه اس تقریبا  سه سالو دوماهشه همه رنگها اعداد اسامی خیو ...

واقعا 😍😍 خوشحال شدم مرسی 😍😍

میشه یکم توضیح بدید چجوری بود ؟ فقط کارتن میدید ؟ سخت گیری نداشتین ؟ علاقه داشت ؟ پسر من بازیگوشن خیلی 

یه پسر دارم شاه نداره😍

دختر من دوسالشه الفبای انگلیسی اعداد و شعرهارو بلده با خودش کلا انگلیسی حرف میزنه اصلا سخت گیری درکار نیست فقط کارتون رو به عنوان تفریح و سرگرمیش میبینه خیلی هم علاقه داره 

دختر من دوسالشه الفبای انگلیسی اعداد و شعرهارو بلده با خودش کلا انگلیسی حرف میزنه اصلا سخت گیری درکا ...

ماشالا ب دختر شما عزیزم ... فک کنم واقعا درسته ک دخترها زودتر حرف میزنن 

پسر من فارسی رو هم در حد کلمه بلده و خیلی کم جمله ، باید دوسه ماه هم صبر کنم مسلط شه و بعد کارتن خارجی بزارم مرسی گلم 

یه پسر دارم شاه نداره😍
ببخشید ولی برای بچه دوساله کلاس رفتن فکرنکنم جواب بده و دوزبانگی از کودکی به روش غیر مستقیم باید باش ...

اره دقیقا 👌 ن  اصلا قصدم کلاس نیس من

فقط می‌خوام سی دی سفارش بدم تو خونه ببینه ، روش های اصولیس روهم یاد میدن خودسون

یه پسر دارم شاه نداره😍