۳۸ سالمه میخوام برا بچه دوم اقدام کنم یعنی از دوسال قبل تصمیمشو داشتیم کرونا شد دست نگهداشتیم ، این ماه اولین ماه بود اقدام کردم پریودم ۳۶ روزست، اقدامم از شب دوازدهم تا بیست دوم یه شب درمیون بود، بچه اولمم با کلی دارو و غیره باردارشدم تنبلی داشتم، الان روز ۲۶ هست هیچ دارویی مصرف نکردم گفتم اگه نشد برم دکتر، از دیروز به شدت از زیر نافم تا محل بخیه های سزارینم درد میگیره انگار فشار میدن عصبی شدم و پرخور، بنظرتون احتمال بارداری هست؟یا توهم زدم یا که میخوام پریود شم، خدا کنه راحتتر باردار شم برام دعا کنید همسرم خیلی دوست داره بچه دوم داشته باشیم مادر شوهرمم هی میگه سنتون بالا میره بیارین یکی دیگه بچتون تنهاست😔
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
شما لطفا نظر نده ، من سوالم چیز دیگه ای بود وقتی بچم ازم خواهر برادر میخواد تنهاست دلم میسوزه براش ، ادم خیلی ژن بدتر میتونه به ارث بزاره اونجوری که هیشکی نباید بچه دار شه شاید فلان اتفاق بیفته تنبلی که در برابر خیلی از بیماری ها عددی نیست