2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

جای کی باشی 

جای اونی که یه هفته زنگ میزنه 

چه خبره یه هفته جواب کسیو ندی ، این واسه من به این معنیه که طرفم میخواد کات کنه پس منم تموم میکنم این رابطه رو

آقایون نامحترم سایت درخواست دوستی ندید ما اگه میخواستیم با مردا هم صحبت بشیم تو سایت زنونه وقت نمیگذروندیم.

دلیل هم داره اخه …شروع کرده بوده ب کرم ریختن برای دوس دختر سابقش

اوه پس خوب کردی جواب ندادی اگه بازم زنگ زد جواب نده کلا بنداز دور همچین آدمیو 

آقایون نامحترم سایت درخواست دوستی ندید ما اگه میخواستیم با مردا هم صحبت بشیم تو سایت زنونه وقت نمیگذروندیم.

اوه پس خوب کردی جواب ندادی اگه بازم زنگ زد جواب نده کلا بنداز دور همچین آدمیو 

میدونی چی شد یکی اومد گفت فلان دختر که باهاش بودی فلان مغازه داره کار میکنه بعد اینم اومد بهم گفت دختره اومده استوری اینستاش دیده منم گوشیش دستم بود چند روز اما نگاه نکرد بعد از اون و یک روز با ماشین رد میشدیم به مغازه ای که دختره توش بود نگاه کرد منم قهر کرذم ….این قضیش بود نظرت چیه؟

میدونی چی شد یکی اومد گفت فلان دختر که باهاش بودی فلان مغازه داره کار میکنه بعد اینم اومد بهم گفت دخ ...

یعنی اینستا همو فالو دارن؟ به نظرم ممکنه فقط از سر کنجکاوی نگاه کرده باشه ،فک کنم یکم تند رفتی ولی خب اونم بی تقصیر نبود 

یعنی اینستا همو فالو دارن؟ به نظرم ممکنه فقط از سر کنجکاوی نگاه کرده باشه ،فک کنم یکم تند رفتی ولی خ ...

فالو نه نداره …کسی بهش گفت طرف فلان جا هس …اینم بهم گفت اومده استوریم دیده اما فالوش نداره …ولی خب چه دلیلی داره بخواد نگای مغازه ای کنه که اون توشه اونم دو بار 

فالو نه نداره …کسی بهش گفت طرف فلان جا هس …اینم بهم گفت اومده استوریم دیده اما فالوش نداره …ولی خب چ ...

میگم ممکنه از سر کنجکاوی باشه بازم به نظرم حق داری ناراحت شی ولی یه هفته جواب ندادنم یکم زیاده روی در کل به نظرم جواب ندادن اشتباهه هم طرف حق داره اگه توضیحی داره بده هم نیازه که شما توضیحاتشو بشنوی و نهایتا تصمیم بگیری اینطوری جواب ندادن فقط یه هفته بلاتکلیفیه بی فایدس به نظرم