2777
2789
عنوان

من اصلا اعتماد بنفس ندارم

1014 بازدید | 51 پست

عزت نفس هم ندارم 

جلو دیگران خودمو کوچیک میکنم 

خودمو دوست ندارم 

افسرده هم هستم 

خیلی خسته شدم ...روانشناسم فایده نداشت ...از بس هم به وویس های روانشناسی اعتماد بنفس گوش دادم دیگه توگوشی میبینمشون حالم بهم میخوره چیکار کنم شما بگین؟

ته دیگ عشق اول را هرچقدر که بسابی چه با اسکاج دوست داشتن های بعدی چه با سیم ظرفشویی عاشق شدن های بعدی از دلت  پاک نمیشودحالا تو هی بساب و از صدای ناهنجارش سردرد بگیر ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه جسارت نباشه افسردگی و ...تو ژن شما هست یا کودکی یا گذشته ی خوب نداشتین

کودکی خوبی که نداشتم ولی اعتماد به نفسم 

خوب بود یکسال پشت کنکور بودم همه چی از اون موقع شروع شد تا الان که ۲۱ سالمه

ته دیگ عشق اول را هرچقدر که بسابی چه با اسکاج دوست داشتن های بعدی چه با سیم ظرفشویی عاشق شدن های بعدی از دلت  پاک نمیشودحالا تو هی بساب و از صدای ناهنجارش سردرد بگیر ...
هیچی ادامه بده تا تموم شه

کاش میشد

اعتماد بنفس میخای چیکار  ولش کن بابا

خیلی سختی باعث میشه تو جمع نتونی حرف بزنی 

گوشه گیر شدم

منزوی شدم 

از کسایی که پر ادعا و پر اعتماد به نفسن دوری میکنم و هزارتا مشکل دیگه

برو تو جمع اولش شاید سخت باشه، ارتباط بگیر شاید اولش مصنوعی باشه بعدش کم کم عادی میشی

هیچ جمعی به جز جمع دانشگاه نداشتم که اونم مجازی شد از فامیلامون هم خیلی دوریم ۲سال یا ۳سال یکبار میبینمشون

خوشگلی؟

متوسط

کودکی خوبی که نداشتم ولی اعتماد به نفسم  خوب بود یکسال پشت کنکور بودم همه چی از اون موقع شروع ...

سعی کن با موفقیت های کوچیک خودتو تشویق کنی بخودت ارزش بدی. متاسفانه تو جریان اعتماد بنفس این فقط خودتی که باید بخودت ارزش بدی روانشناسم فقط راهکار میده .رازش کلا اینه خودتو با همه ی کم و زیادت قبول کن و برای هر چی که الان هستی ارزش قائل باش

به بالا یا پایین

پایین