2821
2789

درد و دل اصلا نکن

سلام دوست مجازی من😃 اینجا نه من شمارو میشناسم نه شما منو، اما اونقد بهم نزدیکیم که هر لحظه که اراده کنیم میتونیم باهم حرف بزنیم, درد و دل کنیم, همدیگه رو راهنمایی کنیم. این خیلی خوبه که همو داریم.😍 اما با وجود اینهمه صمیمیت و نزدیکی نه من از، زندگی شما اطلاع دارم نه شما از زندگی من ولی هممون خوب میدونیم که همه دلی به نازکی حباب برای شکستن دارن. چقد قشنگ میشه باهم یکم مهربونتر باشیم بهم توهین نکنیم و اگر از جایی دلمون پر شد اونو سر هم خالی نکنیم. فضا مجازیه اما دلا واقعیه و زود میرنجن، بغض خیلی راحت تو گلو میشینه و چشما مثل بارون بهار میبارن 🥺🥺 بیاین دلیل لبخند هم باشیم ❤ دوستتون دارم دوستای نی نی سایتی من😘😘😘😘😘😘

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

نرو تو ی ساختمان 

نصیحت مختصرو مفید 

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌

درمورد زندگی خصوصیت و خوشبختیت اصلا نگو. و اینکه غیبت هیچ کس رو نکنی و سفره دلت رو باز نکنی. 

عروس خانوما با قوم شوهر مهربون باشین✋😂. خواهر شوهرا با عروس هاتون دوست باشین☺️ این دنیا دو روزه، گذشت کن تا خدا هم ازت بگذره. جاری های محترممممم انقد حسودی همو نکنید😆دیگه چیزی به ذهنم نرسید تا نصیحتی دوباره به درود🌹

اصلا راجب خوانواده شوهرو شوهرو مسائل خصوصیت حرف نزن خلاصه زیاد قاطی نشو جاری تا وقتی خوبه که ببینه تو ازش کمتری یا خوانواده شوهر اونوبیشتر از تو دوست دارن در قیر این صورت روی واقعیشو میبینی

درد و دل ممنوع بدون دعوت رفت و امد نکن  با احترام و رسمی صمیمی نه

باچن برخوردفهمیدم ک جاریم خیلی صمیمی بوده دوران نامزدی وحتی الانم خیلی زود خودش رو وفق میده باهمه،پیش من میگن اون خیلی دلش سادس ودخترخوبیع

منتظر ی معجزه🌱💚
اصلا راجب خوانواده شوهرو شوهرو مسائل خصوصیت حرف نزن خلاصه زیاد قاطی نشو جاری تا وقتی خوبه که ببینه ت ...

اون ی جوریه ک راحت درباره همه چی میپرسه،وخودش رودوس داره بالانشون بده

منتظر ی معجزه🌱💚