2777
2789
عنوان

بیاین بگین چکار کنم شوهرم مثل سابق مهربونو خوش قلب بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 216 بازدید | 35 پست
اره یه بار ک کاری رو بکنن دیگه میشه عادت براشون متاسفانه مگه خدا ب ما زنا کمک کنه.. چن وقته قهری؟

ده روزی میشه

فدای تويی که اگر تو همه دنیاواست جا نباشه!تو قلب من، اندازه تموم دنیاواست جا هست :..♥️♥️
وای دختر از هر نظر چقد شبیهیم😶😢😢

تو چکار میکنی ک برات راحت تر بشه‌؟ حتی لعضی وقتا میگه خونشون نرو و از این حرفا بقران بی دلیل ازشون ب دل میگیره و دنبال بهونس میگه نمیخوام رفتو آمد داشته باشیم نمیزارم ببیننت و از این حرفا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی سخته... شماهم همش دعواتونه؟🥺

آره همش دعوا میکردیم زندگیم برام جهنم بود زنذگیم رو خیلی متشنج و پر از اضطراب میکردن..حتی عروسیمم خراب کردن و پر از استرس..

شوهرمم دوس دارما اما دلم راضی نیس برگردم چون بازم میدونم تکرار میکنه و میخوام طلاق بگیرم..الان که چن روزیه خونه مامانمم تازه آرامش واقعی رو میفهمم بس که اونجا آرامش نداشتم🙃🙁

فدای تويی که اگر تو همه دنیاواست جا نباشه!تو قلب من، اندازه تموم دنیاواست جا هست :..♥️♥️
ده روزی میشه

یه بار ک کتک بزنن بازم میزنن یه بار ک روشون باز بشه فوش بدن بازم میکنن مردا همینن برای تو آرزوی خوشبختی میکنم و امیدوارم شوهرای هردومون مثل سابق خوش اخلاق بشن

تو چکار میکنی ک برات راحت تر بشه‌؟ حتی لعضی وقتا میگه خونشون نرو و از این حرفا بقران بی دلیل ازشون ب ...

مال من وقتی میگفت نرم پاچشو میگرفتم دعوا میکردم..دیگه بعد ازون نتونست چیزی بگه..ولی اجازه نمیداد برم مغازه مامانم..

هیچ کاریم نمیتونم بکنم چون شوهرم احمق و ساده و بی عرضس..قدرمو نمیدونه دهن بینه و حرف حرف مامان و خواهراشه..الانم از ترس مهریه ام و سه دنگ خونه که به ناممه افتادن دنبالم و هی زنگ میزنن کار به دادگاه نکشه..اما خطمو خاموش کردم و دسترسی ندارن بهم

یه بار ک کتک بزنن بازم میزنن یه بار ک روشون باز بشه فوش بدن بازم میکنن مردا همینن برای تو آرزوی خوشب ...

ممنونم عزیزم همچنین..🌹

آره همش دعوا میکردیم زندگیم برام جهنم بود زنذگیم رو خیلی متشنج و پر از اضطراب میکردن..حتی عروسیمم خر ...

من بلاهایی ک خانوادش سرم آوردن اگه بخوام بگم بخدا تمومی نداره یه رمان میشه خیلی تو این چن سال زجرم دادن هیچوقت حلالشون نمیکنم از خدا میخوام از گناهشون هیچوقت نگذره... ایشالا تو هم خدا خوشی بیاره تو زندگیت.. من دیگه کتکو فوشاش برام شده عادت تحمل میکنم اما اینکه توی جمع هم بهم توهین میکنه و ب خانوادم بی احترامی میکنه این واسم سخته

یه بار ک کتک بزنن بازم میزنن یه بار ک روشون باز بشه فوش بدن بازم میکنن مردا همینن برای تو آرزوی خوشب ...

مال من اونقد بی عرضه و سادس که فک نکنم سربه راه شه و تغییر کنه..حتی اگه تنبیهش کنم..مجبورم همون طلاق بگیرم میدونم تکرار میکنه

من بلاهایی ک خانوادش سرم آوردن اگه بخوام بگم بخدا تمومی نداره یه رمان میشه خیلی تو این چن سال زجرم د ...

خدا به دلت صبرو آرامش بده و امیدوارم مشکلاتت زود حل شن

مال من وقتی میگفت نرم پاچشو میگرفتم دعوا میکردم..دیگه بعد ازون نتونست چیزی بگه..ولی اجازه نمیداد برم ...

والا خوش بحالت این همه حداقل ازت میترسن من مهرم ۱۲۴سکه هستش بچه هم دارم براشون مهم نیس طلاقم بکیرم یا نه از هیچی هم نمیترسن واسه همینه عین خر همش تحمل میکنمو میسوزم فقط همه هم بدترو بدتر میشن باهام نمیدونم چکارکنم. بگمم طلاق از خداشونه تازه میگن ب شوهرمم طلاقش بده😭

مال من اونقد بی عرضه و سادس که فک نکنم سربه راه شه و تغییر کنه..حتی اگه تنبیهش کنم..مجبورم همون طلاق ...

مال منم بی عرضه شده انقد از خواهراش میترسه و به حرفشون ب حدی اهمیت میده انگار خدان براش

مال من اونقد بی عرضه و سادس که فک نکنم سربه راه شه و تغییر کنه..حتی اگه تنبیهش کنم..مجبورم همون طلاق ...

یه راه حلی هم ب من بده چطور تنبیهش کنم راهشو نمیدونم خیلی فشار رومه هرروز بدتر میشه باهام و دورتر... جدیدا ب حرف خواهراش فکرطلاقه بقران انگار طلسم شده

والا خوش بحالت این همه حداقل ازت میترسن من مهرم ۱۲۴سکه هستش بچه هم دارم براشون مهم نیس طلاقم بکیرم ی ...

عزیز دلم ناراحت نباش اونام تاوان میدن..یروز مشکلاتت حل میشن و اون موقع تو از ته دل خوشحالی و تو آرامشی و اونا ناراحت..

مال منم اگه مامانش بگه طلاقش بده میده..منتهی چون مهرم زیاده و سه دنگ خونمم به ناممه از ترس اون افتادن دنبالم..وگرنه من اگه قهرم کنم مهم نیس..مخصوصا شوهرم..وقتی قهرم و ناراحت عین خیالش نیس..

بحث آبروشونم این وسطه چون شبی که کتکم زد رو منو مامانم چاقو کشید..حتی مامانمم کتک زد برا همون ازش شکایت کردیم..خود چاقو کشیدن شیش ماه زندان داره..🙂

یه راه حلی هم ب من بده چطور تنبیهش کنم راهشو نمیدونم خیلی فشار رومه هرروز بدتر میشه باهام و دورتر... ...

اگه اهمیتی به تو بچت نمیده تو خونه یه مدتم خودت محل نده بهش..رفت و آمدتو با خونوادش کم کن..

تاحالا بخاطر کتکاش شکایتی چیزی کردی؟