کسی هست نیاز نداشته باشه بده ب من راستش من شوهرم واسم نمیگیره قسط وام میدم ماهی ی تومن وام خونگی فقط ۶۰۰ واسم مونده ک اونم خرج خوراکی خونه و شیر خشک دخترم میشه اگه میفروشین ب قیمت پارسال میگیرم ازتون
خیلیا رو اینجا دیدم که بعد از امضاشون به خواسته شون رسیدن ....منم گفتم آرزومو بنویسم خواهرم 9ساله ازدواج کرده و پنج بار آی وی اف کرده وکلی آی یو آ و هزار دکتر دیگه ...ازتون میخوام هرکی امضامو خونده از صمیم قلب برا خواهرم دعا کنه تا خدا بغلشو با نی نی پر کنه و خوشبختی کامل به خونه ش بیاد آخه خیلی مهربونه وکمک حال همه هست تو این 9سال با وجود انتظار و سختی ....
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
هست که پی دی افش رو دانلود کن همون گام به گام رو حتی فایل صوتی هردرس زبانم هس اونارو دانلود ک ...
من یکم خنگم باورتون نمیشه چند گیگ گذاشتم واسه گام ب گام انگلیسی همه ی پی دی اف ها رو دانلود کردم کلی فایل صوتی گرفتم مشکل من اینه تند تند زود میخونن من متوجه نمیشم
من یکم خنگم باورتون نمیشه چند گیگ گذاشتم واسه گام ب گام انگلیسی همه ی پی دی اف ها رو دانلود کردم کلی ...
با یه بار اوکی نمیشه حداقل چند بار بذار فایل و گوش نکن دقیق بار اول به اوا توجه کن کن بارای بعد گوش بده تقریبیش رو که متوجه شدی هی استپش کن یه تیکه رو خوب گوش کن برو بعدی