2777
2789

کسی هست نیاز نداشته باشه بده ب من راستش من شوهرم واسم نمیگیره قسط وام میدم ماهی ی تومن وام خونگی فقط ۶۰۰ واسم مونده ک اونم خرج خوراکی خونه و شیر خشک دخترم میشه اگه میفروشین ب قیمت پارسال میگیرم ازتون

از اینترنت رایگان دانلود کن کاملش هس 

خیلیا رو اینجا دیدم که بعد از امضاشون به خواسته شون رسیدن ....منم گفتم آرزومو بنویسم خواهرم 9ساله ازدواج کرده و پنج بار آی وی اف کرده وکلی آی یو آ و هزار دکتر دیگه ...ازتون میخوام هرکی امضامو خونده از صمیم قلب برا خواهرم دعا کنه تا خدا بغلشو با نی نی پر کنه و خوشبختی کامل به خونه ش بیاد آخه خیلی مهربونه وکمک حال همه هست تو این 9سال با وجود انتظار و سختی ....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گرفتم من برای انگلیسی میخوام درسای دیگه نه اما تلفظ خوندش متوجه نمیشم گام ب گام ب فارسی نوشته چجوری ...

هست که پی دی افش رو دانلود کن همون گام به گام رو 

حتی فایل صوتی هردرس زبانم هس اونارو دانلود کن 

اگه دیوار اگهی کنی راحت پیدا میکنی

هست که پی دی افش رو دانلود کن همون گام به گام رو  حتی فایل صوتی هردرس زبانم هس اونارو دانلود ک ...

من یکم خنگم باورتون نمیشه چند گیگ گذاشتم واسه گام ب گام انگلیسی همه ی پی دی اف ها رو دانلود کردم کلی فایل صوتی گرفتم مشکل من اینه تند تند زود میخونن من متوجه نمیشم

من یکم خنگم باورتون نمیشه چند گیگ گذاشتم واسه گام ب گام انگلیسی همه ی پی دی اف ها رو دانلود کردم کلی ...

خب دیکشنری صوتی دانلود کن هر کلمه رو بزن واست میخونه تلفظش رو یادداشت کن 

حتما از درس دوربودید؟ 

من یکم خنگم باورتون نمیشه چند گیگ گذاشتم واسه گام ب گام انگلیسی همه ی پی دی اف ها رو دانلود کردم کلی ...

با یه بار اوکی نمیشه حداقل چند بار بذار فایل و گوش نکن دقیق بار اول به اوا توجه کن کن بارای بعد گوش بده تقریبیش رو که متوجه شدی  هی استپش کن  یه تیکه رو خوب گوش کن برو بعدی 

موفق باشی