2777
2789
عنوان

تیکه های برادر شوهرم

2496 بازدید | 93 پست

سلام خانم کمالی عزیز من ۱۷ ساله ازدواج کردم خیلی سختی کشیدم یکی از مشکلاتم اینه که برادرشوهرم پیش جاریم هی بهم تیکه یا متلک میندازه مثلا اسم من خدیجه هستش بجایی اینکه بهم بگه زن داداش، پیش جاریم بهم میگه مشهدی خدجه یا کربلایی خدجه حالت مسخره وار میگه جاریمم نیش خند میزنه من کلی ناراحت میشم به جاریمم یبار گفتم شوهرت چرا تیکه میندازه برگشت گفت چه اشکالی داره برادرشوهرته دیگه و.... حالا این یکیش بود مثال زدم البته جاریم نبودنی تیکه نمیندازه پیش جاریم بیشتر متلک بارم میکنه و تیکه میندازه  ،شوهرم در عوضش کلی به جاریم احترام میندازه بهش زن داداشم میگه شوهرمم کارهای داداشش و میبینه اما انگار نه انگار .....من موندم با اینجور آدما چیکار کنم چون کلی خودخوری میکنم و ناراحت میشم به شوهرمم میگم میگه اون باهات شوخی میکنه منم میگم از این شوخیها خوشم نمیاد اون تحقیرم میکنه و... ولی انگار نه انگار .......یا مثلا من اهله قیدارم ،برادرشوهرم پیش جاریم میگه قیداریها الن بلن اخلاق ندارن و ....درضمن من از جاریم پنج سال بزرگترم ،برادرشوهرمم از من بزرگتره ... من و شوهرم زودتر از اونا ازدواج کردیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رفت و آمدت رو نمیشه قطع کنی

اللهم عجل لولیک فرج ب حق حضرت زینب کبری سلام الله علیه 💚 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚اِلهى‏ عَظُمَ الْبَلاءُ، وَ بَرِحَ الْخَفآءُ، وَانْکشَفَ الْغِطآءُ، وَانْقَطَعَ الرَّجآءُ، وَ ضاقَتِ الْأَرْضُ وَ مُنِعَتِ السَّمآءُ، و اَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَ اِلَيک‏ الْمُشْتَکى‏، وَ عَلَيک الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخآءِ، اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى‏ مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ، اُولِى الْأَمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَينا طاعَتَهُمْ، وَ عَرَّفْتَنا بِذلِک مَنْزِلَتَهُمْ، فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ، فَرَجاً عاجِلاً قَريباً کلَمْحِ‏ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ، يا مُحَمَّدُ يا عَلِىُّ، يا عَلِىُّ يا مُحَمَّدُ، اِکفِيانى‏ فَاِنَّکما کافِيانِ، وَانْصُرانى‏ فَاِنَّکما ناصِرانِ، يا مَوْلانا يا صاحِبَ‏ الزَّمانِ، الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ، اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏، السَّاعَةَ السَّاعَةَ السَّاعَةَ، الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ، بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاهِرينَ.

وقتی میگه تو روش اخم کن و جوابشو نده یبار تا دهنشو ببنده.

نگاربودم⭕زندگی واقعی بعد نوشتن تاپیکا جور دیگه ای جریان داره، اینجا محل درد دل و همفکریه،مبنایی برای قضاوت نیست⭕ حل شدن مشکلم فقط معجزه خدارومیخواد،خدایا تو بخواه✨ من و تو با خدا تو یک قایقیم...💝💍