شما هم حس میکنید از بقیه کمترید و مادر کاملی نیستید😔من شیرکم شد ک دادم شاید اشتباه باشه ولی همیشه انگار یه ضعف ب حساب میاد بقیه با یه چشم دیگ بچمو میبینن😔😔خیلی میشکنم میگم مادر خوبی نیستم من
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
منم همین حسو دارم اما بقیه به چشم زن خود خواه بهم نگاه میکنن که میخواد برا شیر بچش هم پول خرج کنه همیشه خدا یه چیزی ته قلبم سنگینی میکنه که اگ بچم ضعیفه اگ بعدا مریض بشه خدایی نکرده یا هرچی مقصر منم که شیرم کم بود و بچم کم کم رو آورد ب شیر خشک
خودت مادری میبینی بچت با شیر سیر نمیشه همیشه گرسنشه یا وقتی شیر میدی توانی برات نمیمونه که از بچت نگه داری کنی پس درست ترین کار که به نفع بچت هست اینه که بهش شیر خشک بدی .
این فداکاری تو رو میرسونه که از غریضه مادرانت میگذری .هزارو یک حرف بی ربط اطرافیانتو به جون میخری تا بچت در ارامش باشه .