2777
2789
عنوان

مامانایی ک شیرخشک دادن لطفا بیاین

266 بازدید | 56 پست

شما هم حس می‌کنید از بقیه کمترید و مادر کاملی نیستید😔من شیرکم شد ک دادم شاید اشتباه باشه ولی همیشه انگار یه ضعف ب حساب میاد بقیه با یه چشم دیگ بچمو میبینن😔😔خیلی میشکنم میگم مادر خوبی نیستم من

بقیه اشتباه میکنن 

تو وظیفه ای نداشتی که شیر بدی تلاشتم کردی

بعد از سزارین هم میشه طبیعی زایمان کرد من این تجربه شیرین رو داشتم خاطرمو تو تاپیکم نوشتمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/1262136/بالاخره-من-بعداز-سزارینم-زایمان-کردم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همین حسو دارم اما بقیه به چشم زن خود خواه بهم نگاه میکنن که میخواد برا شیر بچش هم پول خرج کنه همیشه خدا یه چیزی ته قلبم سنگینی میکنه که اگ بچم ضعیفه اگ بعدا مریض بشه خدایی نکرده یا هرچی مقصر منم که شیرم کم بود و بچم کم کم رو آورد ب شیر خشک

💖

اینا به خاطر حرف اطرافیانه ..

خودت مادری میبینی بچت با شیر سیر نمیشه همیشه گرسنشه یا وقتی شیر میدی توانی برات نمیمونه که از بچت نگه داری کنی پس درست ترین کار که به نفع بچت هست اینه که بهش شیر خشک بدی .

این فداکاری تو رو میرسونه که از غریضه مادرانت میگذری .هزارو یک حرف بی ربط اطرافیانتو به جون میخری تا بچت در ارامش باشه .

پس این فکرا رو نکن تو جز بهترین مادرای دنیایی

عزیزم تو ارزشمندی بانو جان

قطعا خیلی از مادرها شیرخشک دادن تازه زحمتش از شیر مادر بیشتر هست که 

همین که خودت وبچه سلامتی مهمه 

هرکسی مدلیه خیلی ها بچه های پشت سرهم باردار شدن یکی شیرخشک شده این حرفها نداره که 

تومادرقوی هستی خدا همراهت باشه

آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.    
منم همین حسو دارم اما بقیه به چشم زن خود خواه بهم نگاه میکنن که میخواد برا شیر بچش هم پول خرج کنه هم ...

من خودم شیرخشک خوردم هیچ فرقی نداره از نظر قوی وبیماری واینا 

آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.    
منم همین حسو دارم اما بقیه به چشم زن خود خواه بهم نگاه میکنن که میخواد برا شیر بچش هم پول خرج کنه هم ...

مریضی والله بچه هم عروسمم اندازه بچه منه هرروز مریضه ربطی ب شیرخشک نداره

نه من دخترم چهارماه خورد دیگه نخورد که نخورد شیرخشکم میدم بهش 

تازه ی سری ادما بهم گفتن بزرگ بشه نمیتونی بگی شیرمو حلالت نمیکنم یا شیربها میخای😑😑چقد بدم امد ازشون نفرت انگیزن

از خانواده شوهرم اینارو گفتن ـ خیلی شیکو مجلسی با خاک یکسانشون کردم 

😁😁اون احمقی گه گزارش زد تعلیقم کردن خیلی نکبتی ولی من تا دلت بخاد خط دارم 😜