2777
2789
عنوان

روزگارانی در ....

| مشاهده متن کامل بحث + 341 بازدید | 36 پست
اره مردم ایران فکر میکنن تو دنیا این روابط فیلم ها واقعا وجود داره در حالی که فقط فیلم نه واقعیت &nb ...

همض بدبرداشت میکنن🤕😂

😂نمیخوام پز بدم، تحقیرتون کنم، سرکوفت بزنم،یا اینکه مایه‌داریمو به رختون بکشم،ولی جاتون خالی الان یه نیمرو خوردم با نون سنگک!!.😂!.◊🤓دو توصیه خیلی مهم:اول اینکه : هیچ وقت به انتخاب های همسرتان نخندید؛ شما یکی از آنها هستید.دوم اینکه : هیچ وقت به انتخاب های خودتان افتخار نکنید؛ همسرتان یکی از آنهاست.😉
اونا این سریال ها رو برای ما میسازن  و متاسفانه خیلی خیلی خیلی خیانت توی کشورمون زیاد شده چون ...

وااا چه چیزایی میگین 

اونا این سریال رو برای ما میسازن چیه ؟؟

تو کشور خودشون اول پخش میشه !!!

هرکس هم خواست مثل شبکه جم سریالش رو کپی و پخش می‌کنه !!!

فقط تو ایران نیست ،،،افغانستلن ،،تاجیکستان،،پاکستان پخش میشه 

مثلا حریم سلطان و سریال فاطماگل تو هست کشور جهان پخش شده و طرفدار زیادی داره 

تازه اونا افتخار نیکنن که سریال هاشون تو کل کشورها طرفدار داره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وااا چه چیزایی میگین  اونا این سریال رو برای ما میسازن چیه ؟؟ تو کشور خودشون اول پخش میشه ...

آره برا خودشون میسازن ولی طرفدار خیلی کم داره تو خود ترکیه 

معمولا جوون هاشون نگاه میکنن 

مگرنه ترک ها خیلی روی ناموس و اعتقاداتشون حساسن 

برادر من اول رفته بود میگفت جا برا نماز نبود مردم برا اینکه نمازشون اول وقت باشه زیر بارون وسط خیابون داشتن همگی نماز میخوندن 

ما حرفای تلخ و نیش و کنایه هامونو مینویسیم و چند دقیقه بعد فراموش میکنیم /اما این رو به خاطر بسپاریم که چه غرور هایی هستند که زیر این جملات خرد میشوند. چه قلب هایی که میشکنند💔🖤. به خاطر انسان بودن همدیگر را درک کنیم.  به قدرت منفی کلماتی که از اون ها استفاده میکنیم فکر کنیم و درنهایت انسان باشیم 🙏🏻😊/دوستان گل من هیچی بخدا تو دلم نیست.  بعضی وقتا اعصابم خورد بودنی اشتباه مرتکب میشم مثل اکثر مردم.  اگه جایی شما رو ناراحت کردم بهم بگید تا با تمام وجود ازتون پوزش بخوام 🙏🏻
مردم ترکیه رو که میگین خوب هستن اما ترک های ایران بدون شک غیرتی و خوب هستن🌹🌹🌹🌹

من نگفتم خوب هستن عزیزم میگم باید جوری ببینیم که جنبه داشته باشیم و رو خودمونو زندگیمان تاثیر نداشته باشه

آره برا خودشون میسازن ولی طرفدار خیلی کم داره تو خود ترکیه  معمولا جوون هاشون نگاه میکنن  ...

آره گلم من خودم بالا گفتم 

پنجاه درصدشون باحجاب و مسلمون هستن 

بقیه شون هم خیلی غیرتی و از هرزگی و جلف بودن و اینا بدشون میاد ،،،

دوستم می‌گفت حتی ترکیه نمیتونی لباس لختی بپوشی ،،،،بد نگاهت میکنن،،،مگه اینکه بلوز شلوار پوشیده بپوشی !!!

یه ده درصد اون خیلی پولدارهاش هستن که خیلی لخت و بی حجاب و آزاد هستن!

ولی سریال هاش رو برای سرگرمی نگاه میکنن،،دیگه عادت کردن ،،،از اول اینجوری بوده سریال عاشون ،،،دیگه دعادت کردن 

آره گلم من خودم بالا گفتم  پنجاه درصدشون باحجاب و مسلمون هستن  بقیه شون هم خیلی غیرتی و ...

آره انصافا غیلماشون مزخرفه و 180درجه با حقیقت فرق داره 👌

ما حرفای تلخ و نیش و کنایه هامونو مینویسیم و چند دقیقه بعد فراموش میکنیم /اما این رو به خاطر بسپاریم که چه غرور هایی هستند که زیر این جملات خرد میشوند. چه قلب هایی که میشکنند💔🖤. به خاطر انسان بودن همدیگر را درک کنیم.  به قدرت منفی کلماتی که از اون ها استفاده میکنیم فکر کنیم و درنهایت انسان باشیم 🙏🏻😊/دوستان گل من هیچی بخدا تو دلم نیست.  بعضی وقتا اعصابم خورد بودنی اشتباه مرتکب میشم مثل اکثر مردم.  اگه جایی شما رو ناراحت کردم بهم بگید تا با تمام وجود ازتون پوزش بخوام 🙏🏻
وااا چه چیزایی میگین  اونا این سریال رو برای ما میسازن چیه ؟؟ تو کشور خودشون اول پخش میشه ...

خودشونم میگن ما اینا رو برای کشورهای مسلمان می‌سازیم بازم شماها باورتون نمیشه

تو نخ ما نباش گره میخوری

نمیدونم چرا یه سریا فکر میکنن این همه پول برای ساخت یه سریال میزارن سرمایه گذاری میکنن این همه وقتشونو میزارن که چی؟؟؟؟که فقط تو ایران پخش کنن؟

طرز فکر خیلی مسخره ایه 

اول تو کشور خودشون پخش میکنه و تو کلی کشور فروش داره

الان یه سریال هست هنوز شروع نشده تو ترکیه به کلی کشور فروخته شده از الان.

بعد میان میگن اره اینا سریال میسازن برای ایرانیا..تو کشور خودشونم پخش نمیشه..

Tú ere′ linda y yo estoy rulin'
خودشونم میگن ما اینا رو برای کشورهای مسلمان می‌سازیم بازم شماها باورتون نمیشه

این حرفشون به این معنی هست که کشورهای مسلمان فرهنگ و همه چیشون شبیه همه!!!

منظورشون اینه که برای کشورهای مسلمان مثل خود ترکیه میسازه که فرهنگ ها و رفتارها همه تقریبا یه شکل هست !!!و سریال فروش داره !!

وگرنه اروپایی ها خیلی با سریال های ترکی حال نمیکنم!!

کشورهایی مثل هند ،،،ایران ،تاجبکستلن ،افعانستلن ،،اذرباییججان ،،تایلند و کشورهای مسلمان و آسیایی دیگه که فرهنگاشون شبیه هم هست فیلم هاشون برای هم پخش میشه  !!!

برای درآمد زایی اینکارو میکنن!!!

نه اینکه بگن هزینه کنیم سریال بسازیم برای اینکه خیانت رو نشون مسلمان ها بدیم ،،،

یه چیز الکی نگین 

این حرفشون به این معنی هست که کشورهای مسلمان فرهنگ و همه چیشون شبیه همه!!! منظورشون اینه که برای کش ...

استدلالت تو حلق و بینی همون ترکیه ای ها 

خودشون دارن میگن خانواده های مسلمان رو با این فیلم ها مورد هدف قرار دادن خودشون میگن زنان مسلمان رو با روش های مختلف از جمله این فیلم ها از خانواده جدا کنید بعد تو میگی ما با فرهنگ اونا آشناییم 

خودشون میگن زن کانون خانواده اس زنهای مسلمان رو از راه بدر کنید 

تو نخ ما نباش گره میخوری
استدلالت تو حلق و بینی همون ترکیه ای ها  خودشون دارن میگن خانواده های مسلمان رو با این فیلم ها ...

کی داره میگه ،،،،،خودشون کیه ؟؟؟؟

با ولله هیچکس با ایران کار نداره،،،ما خودمون توهم زدیم که کل دنیا میخواد ایران رو هدف قرار بده !!

آمریکا و اسراییل و انگیلس تموم شد ،،،حالا نوبت ترکیه اس که مارو هدف قرار داده خخخخ

بابا نگو بهت میخندن،،،

این سریال ها تو کشور خودش اول پخش میشه !!!یعنی میخواد کشور خودش هم خراب کنه ؟؟؟زن های کشور خودش هم گول بزنه !!!!

اتفاقا ترکیه پنجاه درصد مسلمون هست ،،،،پنجاه درصد غیر مسلمون و بی حجاب ،،،همه هم دارن با آرامش در کنار هم زندگی میکنن،،،،

اینجور باشه کل مسلمون های ترکیه باید اعتراض کنن بگن سریال هاتون باعث خراب شدن زندگی ما شده 

حالا اونا هیچی نمیگن،،شما حرف درمیاری ؟

استدلالت تو حلق و بینی همون ترکیه ای ها  خودشون دارن میگن خانواده های مسلمان رو با این فیلم ها ...

گلم من میدونم مضمون سریال هاش خوب نیست ،،،من می‌دونم یه عده بی جنبه ممکنه از راه بدر میشه !!!

من می‌دونم هرکس تو ایران میشینه میگه سریال های ترکیه بده ،،،خیانت رو رواج میده ،،،باعث تضعیف خانواده میشه (راست هم میگن)

ولی شما داری یه چیز عجیب غریب میگی !!!

این خودشون کیه ؟؟؟

خودشون میان میگن ما سریال می‌سازیم که زن های کشورهای مسلمون رو از راه به در کنیم؟؟؟؟

خیلی حرفت غیر منطقی هست ،،،اژ خودت یه چیزی درنیار تورخدا ؛