2777
2789
عنوان

تا حالا شده کسی با حرف یا کاراش دلتون بشکنه تعریف کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 212 بازدید | 41 پست

چه نفهم😐عقده پول داشته. آره بم گفتن چرا همش میخندی؟ یا اینکه چرا اینقدر لاغری؟ چقدر دماغت بزرگه. چرا پوستت تیرست. بی خیالشون اینقدر بگن که راحت شن اینا رو دلشون وایساده باید حرفا رو بالا بیارن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگفتی همه اینا هستم ولی تو ذهن و شعورت فقیره 💩خوریش هم به تو نیومده

من بچه بودم فکر کنم کلاس چهارم ذهنم ب این چیزا نمیرسید ولی از مدرسه بگیر تا اطرافیان همیشه مسخرم میکردن پسرا همیشه بهم سنگ پرتاب میکردن هر روز خدا مسخرم میکردن از خدا میخوام جواب تک تک حال بد من و بدن 

میدونی دنیا به نظرم جای نا مردیه 

خیلی ادم ناراحت میشه ولی باید سعی کنی فراموش کنی اینارو

چون زمانی ک کسی یک کارد و چاقو به بدن یکی وارد میکنه دو نوع ادم داریم

یکی میگه من این کارد رو تو بدن خودم تا اخر نگه میدارم

یکی هم میگه من اینو از بدنم خارج میکنم چون در این صورت هست که خوب میشم و به ادما هم فرصت دوستی میدم

همیشه به این دید نگاه کن و از این سری مسائل بگذر

سعی کن شخصیت و منش خودت و موفقیت خودتو به حدی بالا ببری که بقیه تو رو با عنوان و سمت خودت بشناسنت نه با نام خوانوادت یا با اسم و رسم پدر یا هر شخص دیگه ای

نمیدونم چند سالته اما بدون تو هر سن و جایگاهی که باشی این حرفا به یک نحوی برای همه هست مهم نحوه ی مواجه شدن توعه

گریه کردن ایراد نداره اما درد و زهر رو تو بدنت نگه ندار سعی کن کنار بیای

اون ک اینجوری گفته دوست نیست دشمنه. اشکال نداره ، دائما یکسان نباشد چرخ گردون غم مخور ان شاء ا ...

من ازش کینه ای ب دل ندارم امیدوارم خدا واسه چند روز هم ک شده بزاره احساس خوشبختی و آرامش کنم وقتی پیر شدم دیگه نمیخوام ممنونم از دعای خوبت مهربون بهترین هارو برات آرزو دارم❤🌈💚

منم خواهر شوهرم خیلی میگه غیر مستقیم پدر شوهر مادرشوهرمم قبلا میگفتن شوهرمم هنوز میگه💔

طبقه بالاشونم..بچه ۱ساله دارم امروز مادرشوهرم باشیلنگ حیاطشوشسته بعدشوهرم ازسرکاراومده جلودر طبقه پایین صداش میومدبالا..میگ خودت تنهاشستی پس زنم نیومده کمکت اونم میگف ن بعدصدامیزنه ک چرانیومدی کمک گفتم خب بچه میره تواب هواسرده مریض میشه میگ بچه رومیدادی مامانم خودت تنهامیشستی گفتم پس ظهرچی میخوردی میگ نمیخواست غذادرس کنی بعدم اومده داخل میگم مامانم شب میاداینجا میگ سرماخوردگیش خوب شده ک میخوادبیاداینجا مریض نشیم..حالاباباش کروناداشت بایدهرروز میرفتیم پایین بچه رومیبرد پیشش مامانش وخواهرش مریض بودن بازهمبنجور ولی مامان من بعددوماه میخوادبیاد میگ اینجوری

چه نفهم😐عقده پول داشته. آره بم گفتن چرا همش میخندی؟ یا اینکه چرا اینقدر لاغری؟ چقدر دماغت بزرگه. چر ...

اره باید خدا تو شرایط اش قرار بدن تا بدونن حرفشون مث خنجری ک تو قلب طرف مقابل میکنه

کسایی ک باعث ناراحتی ات میشن کنار بزار❤

اره دوری میکنم ازشون حتی خانوادم کوچیکترین بحثی جلوم نمیکنن چون واقعا حالم بده

😂نمیخوام پز بدم، تحقیرتون کنم، سرکوفت بزنم،یا اینکه مایه‌داریمو به رختون بکشم،ولی جاتون خالی الان یه نیمرو خوردم با نون سنگک!!.😂!.◊🤓دو توصیه خیلی مهم:اول اینکه : هیچ وقت به انتخاب های همسرتان نخندید؛ شما یکی از آنها هستید.دوم اینکه : هیچ وقت به انتخاب های خودتان افتخار نکنید؛ همسرتان یکی از آنهاست.😉
میدونی دنیا به نظرم جای نا مردیه  خیلی ادم ناراحت میشه ولی باید سعی کنی فراموش کنی اینارو چون ...

ممنون از دلداری ات عزیزم💚❤من فراموش کردم کینه ای ب دل ندارم فقط بعضی وقتا شرایط باعث میشه ک یادآوری بشه برام فقط اشک میریزم ک از ناراحتی ام کمتر بشه ان شالله ی روزی بیاد مردم انسانیت داشته باشن ب قلب و روح جسم بقیه آسیب نزنن