2777
2789

راستش من سه ماه برا باردارشدن از کیت استفاده کردم و نتیجه نگرفتم.البته اشتباهاتی هم تو استفاده ازش داشتم.الان واقعا نمیدونم میتونم باز بهش اعتماد کنم یا نه چون من فقط تو بازه ای که کیت مثبت میشد رابطه داشتم.میگن ۱۲ تا ۱۶ روز بعد تخمک گذاری باید پریود شی ولی من این ماه ۹ روز بعد مثبت شدن پریود شدم.اگه تجربیاتتونو در اقدام برام بگین ممنون میشم

من فقط با کیت تونستم باردار بشم ، طبق تقویم پریودی خودم هر سری اقدام میکردم یعنی ۱۴ روز قبل پریود بعدی و نمیشد و فقط ماهی که از کیت استفاده کردم باردار شدم و فهمیدم ۴ روز اختلاف دارن ، باید فقط وقتی دوتا خط کیت همرنگ شد بعدش اقدام کنی ، چون تازه همرنگ‌بشه ۲۴ ساعت بعد تخمک ازاد میشه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعدش پاهاتو بالا نگهدار نیم ساعتم از جات بلند نشو و بعد پاک شدن ی ردز درمیون رابطه داشته باش

من کلومیفن بود فک کنم ۵ روز خوردم و هروز رابطه داشتیم و نکات بالا رو رعایت کردم 

خدا جونم شکرت ب خاطر همسر مهربان و فرزندی ک نصیبم کردی.خدا حفظتون کنه برام و فندقمونم ب سلامتی ب دنیا بیاد ان شاالله😘😍❤🤰۱۷/۳/۱۴۰۰بی بی چکم مثبت شد  در تاریخ۱۰بهمن نی نی خوشملم ب دنیا اومد.انشاالله که عاقبت بخیر بشی دختر نازم من و بابایی همه تلاشمونو برای خوشبختیت انجام میدیم.دوستت داریم❤💋🤩👨‍👩‍👧