2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از سطل زباله گالریت ریکاوری کن خب

کار من دیگه از شنبه شروع کردن گذشته ، من باید یه بار بمیرم از اول شروع کنم:/ پ‍‌ن‍‌اه م‍‌ی‍‌ب‍‌رم بہ ل‍‌ب‍‌اش‍‌ک‍‌‌ از ش‍‌ر ان‍‌س‍‌ان‌ه‍‌ا .
میشه ولی بی کیفیتن

پروفت چقد خوبه 🙂😂

کار من دیگه از شنبه شروع کردن گذشته ، من باید یه بار بمیرم از اول شروع کنم:/ پ‍‌ن‍‌اه م‍‌ی‍‌ب‍‌رم بہ ل‍‌ب‍‌اش‍‌ک‍‌‌ از ش‍‌ر ان‍‌س‍‌ان‌ه‍‌ا .

تو گوشی های شیائومی هرچی رو حذف کنی میرن تو سطل زباله ک تا یکماه میمونن_اگ کسی بخاد برگردونه ازونجا میره ورمیداره_نمیدونم گوشیای دیگم داره یا نه

༺ زندگے ات یـک قصـہ ایـست کـہ توسط یـک خداے خوب نوشتـہ شده! ༻⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀ོ ⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ⠀⠀ ⠀

فعلا هیچ عکسی نگیر 

تا برم گوکل پلی نگا کنم ببینم چی داره😐😂

تو گوشی های شیائومی هرچی رو حذف کنی میرن تو سطل زباله ک تا یکماه میمونن_اگ کسی بخاد برگردونه ازونجا ...

گوشی منم شیائومی هستش اما میرم تو سطل زباله نیستن

اره خیلی خوشگله🤭😂

جاذاب لاناتی🙂😂