2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فشارت افتاده ی کوچولو ننک بخور یا اگه بده برا نی تی اب بخور

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

اب قند بخور

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

عزیزم مردا حساسن

یکم ک سرشون درد بگیره کلی پیازداغشو زیاد میکنن

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."
چه کار کنم حالم جا بیاد فشارم افتاده یک هو خبر بد شنیدم 

درازبکش پاتو بلندبچسبون ب دیوار ک خون بیاد ب وغز

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

فشارت افتاده ی کوچولو ننک بخور یا اگه بده برا نی تی اب بخور

نمک

اصلا درک ندارن به من اینجوری خبر داد سکته نکنم 

از دست این مردا🤦

سلام دوست خوبم😊

لطفا وارد این لینک شو و کمکم کن کالای دلخواهم رو رایگان بگیرم🎁🙌 !

https://adanbaba.com/wap/goods/bargainlaunch?launch_id=624458

تو هم فرصت رو از دست نده تو رایگان بگیر آدان بابا شرکت کن اینجا توضیح دادن جریان از چه قراره

https://www.instagram.com/p/CTgy62XoJvz/

هیچ کس نمیتواند به عقب برگرددوازنو شروع کند اما همه میتوانند ازهمین حالاشروع کنند بپایان تازه ای بسازند🌷